Fallout 4'te Gizli Boss Keşfedildi

Tunay Şahin 2.10.2024 - 16:25
Fallout 4 hayranları, çıkarıldığı düşünülen gizli bir ghoul boss keşfetti. Bu devasa düşmanın neden oyundan çıkarıldığı oldukça tartışılıyor.

Fallout 4'te oyundan çıkarıldığı düşünülen gizli bir ghoul boss ile karşılaşıldı. Bethesda'nın 2015 yılında piyasaya sürdüğü bu kıyamet sonrası oyunun devasa dünyası, oyunculara yıllardır keşfedilecek birçok gizem sunuyor. Ancak, bu sefer karşılaşılan devasa ghoul boss, daha önce hiç görmediğimiz bir detay olarak dikkat çekti.

Fallout 4'te Gizli Gizli Boss Hakkında Detaylar

Reddit'te paylaşılan bir gönderiyle oyuncular, Fallout 4’ün çıkışından önce çıkarıldığı düşünülen bir ghoul boss’un varlığını tartışmaya başladı. Kullanıcılar, dev yaratığın oyundan neden çıkarıldığını sorgularken, bazıları bu yaratığın mekanik kısıtlamalar nedeniyle oyunda yer almadığını öne sürdü. Bu büyük yaratığın haritada nereye sığacağı ya da nasıl bir savaş deneyimi sunacağı da merak konusu.

why did they cut this from Fallout 4?
byu/Sensitive_Farmer_228 inFallout

Fallout 4 gibi geniş açık dünya oyunlarında, mod toplulukları sürekli olarak yeni içerikler üretmeye devam ediyor. Süper ghoul boss’un ne kadar heybetli olduğuna bakılırsa, bu yaratığın oyuna bir mod aracılığıyla eklenmesi şaşırtıcı olmaz. Zaten Fallout 4 topluluğu, daha önce de çıkarılmış içerikleri modlar aracılığıyla oyuna geri kazandırma konusunda oldukça aktif.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2024 19:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 4'te Gizli Boss Keşfedildi
İlginizi Çekebilir