Fallout 3 Oyuncusu 16 Yıl Sonra Gizli Kasa Buldu

Tunay Şahin 6.08.2024 - 14:25
Fallout 3 oyuncusu, 16 yıl sonra oyundaki gizli bir kasayı keşfetti. Bethesda'nın geleceğe yönelik planları hakkında yeni ipuçları ortaya çıktı.

Bir Fallout 3 oyuncusu, klasik oyunu tekrar oynarken yeni bir keşifte bulundu. Bu keşif, Fallout serisinin ne kadar derin bir bağlantıya sahip olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Fallout 3 Oyuncusu 16 Yıl Sonra Hepimizin Gözden Kaçırdığı Gizli Kasayı Buldu

Bulgularını Reddit'te paylaşan BoyDynamo, Bethesda'nın Fallout 3'ü tasarlarken geleceği düşündüğünü gösteren birkaç ekran görüntüsü yayınladı. Fallout serisine aşina olanlar, bu mahzenin MMORPG Fallout 76'da oyuncuların başladığı yer olduğunu biliyor. Bunun gerçekten bir öngörü mü yoksa Fallout 76'nın geriye dönük olarak mı bu konsepti kullandığı belirsiz, ancak Fallout evreninin ne kadar bağlı olduğunu gösteriyor.

Fallout 3 Oyuncusu 16 Yıl Sonra Hepimizin Gözden Kaçırdığı Gizli Kasayı Buldu

Reddit kullanıcısı BigJuicy17 bu konuya dair, "Oyunları bu kadar uzun süre planladıklarından emin değilim. Sadece daha fazla bilgi ekleyip daha sonra bunu kullanmaya karar vermiş olabilirler," yorumunu yaptı. Bu, Bethesda'nın Elder Scrolls serisinde olduğu gibi, önceki oyunlarda verilen bilgilerin yeni oyunlar için nasıl bir temel oluşturduğunu gösteriyor.

Vault 76'dan bahsedilmesi için ilhamın ne zaman geldiğinden bağımsız olarak, böylesine geniş kapsamlı bir seride geri çağırmaların ve habercilerin kullanıldığını görmek her zaman harikadır. Reddit kullanıcısı Chueskes, "Fallout New Vegas, Fallout 4 ve 76'nın hepsi bu oyunda ima ediliyor. Lyons karakterine batıdaki sorunları anlatıyor, Zimmer'in bir sentetik tutma görevi var ve Vault 76'dan bir terminalde ve bir uzaylı kaçıran tarafından bahsediliyor," diyerek, Fallout serisinin zengin hikaye anlatımına dikkat çekti.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2024 01:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2024 17:04
Voğaar nevır çeynç
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2024 16:46
Abi saçmalamayın ya, internet ne saçma sapan bir mecra, bu zaten oyun ilk çıktığı sene bulundu. Bu arkadaş yeni bulmuş sadece.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 3 Oyuncusu 16 Yıl Sonra Gizli Kasa Buldu
İlginizi Çekebilir