Ağustos'ta Expeditions: A Mudrunner Game, Game Pass'e Eklenebilir

Tunay Şahin 5.08.2024 - 15:07
Expeditions: A Mudrunner Game'in Ağustos ayında Xbox Game Pass ve PC Game Pass'e katılacağı sızdırıldı. Microsoft'un resmi duyurusu bekleniyor.

Saber Interactive'in yeni oyunu Expeditions: A Mudrunner Game'in bu ay Xbox Game Pass ve PC Game Pass'e katılacağı bildirildi.

Expeditions: A Mudrunner Game, Game Pass'e Gelebilir

Henüz Expeditions'ın kilidini açmamış olan Game Pass aboneleri, yakında açık dünya sürüş oyununa göz atma şansına sahip olabilirler. Microsoft, henüz Ağustos ayında Game Pass'e gelecek ilk oyun grubunu resmi olarak duyurmasa da, bir söylentiye göre Expeditions: A Mudrunner Game'in "çok yakında" Xbox Game Pass ve PC Game Pass'e katılacağı bildiriliyor.

Expeditions: A Mudrunner Game, Game Pass'e Gelebilir

Geçmişte Game Pass sızıntıları konusunda güvenilir bir kaynak olan eXtas1s, X'te yaptığı açıklamada, Sabre Interactive'in Expeditions: A Mudrunner Game'in Xbox Game Pass ve PC Game Pass'e geleceğini öne sürdü. eXtas1s, oyunun gelişi için kesin bir tarih vermese de, "Hesaplamalar doğruysa bu Ağustos'ta gelmeli" dedi. Sızıntı yapan kişinin Game Pass sızıntıları konusunda güvenilir bir geçmişi olsa da, Microsoft'tan resmi bir açıklama gelene kadar bu bilgiyi temkinli yaklaşarak değerlendirmenizi öneririz.

İlginizi Çekebilir: Xbox Game Pass Ağustos 2024 Oyunları

Microsoft, önümüzdeki haftalarda Game Pass hizmetinden ayrılacak dört oyunu şimdiden onayladı ve yakında gelecek Game Pass oyunlarının ilk partisini duyurması bekleniyor. Şu anda Ağustos ayında servise katılacağı onaylanan üç oyun var: Creatures of Ava 7 Ağustos'ta, Core Keeper 27 Ağustos'ta ve Sopa bu ay içinde servise katılacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2024 15:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Expeditions: A Mudrunner Game, Game Pass
İlginizi Çekebilir