Epic Games, Fortnite'ın dünya kupasında hile kullananları cezalandırdı

Furkan Güler 23.04.2019 - 10:41
Yapımcılar kurallar dışına çıkanlara acımıyor.

En çok oynanan Battle Royale oyunlarından bir tanesi olan Fortnite kanadında ilginç durumlar gerçekleşiyor. Epic Games, geçtiğimiz dönemlerde Fortnite için dünya kupası düzenleyeceğini duyurmuştu. Nitekim dünya kupası küçük elemelerle yavaş yavaş başladı. Yakın bir zamanda büyük bir şovla finali oynanacak olan Fortnite'ın elemeleri çevrimiçi olarak yapılıyor. Ancak bu çevrimiçi karşılaşmalarda kötü niyetli oyuncuların oldukça fazla olduğu ortaya çıktı.

Epic Games, Fortnite'ın dünya kupasında hile kullananları cezalandırdı

Açıklanan bilgilere göre 2 haftalık periyot içerisinde 1163 tane hesap, kendi bölgesi dışında maçlara girdiği için 2 hafta boyunca dereceli maçlardan uzaklaştırılmış. Bunlar arasında 196 tane ödül kazanan oyuncunun ise ödüllerini alamayacağı söyleniyor. 48 oyuncunun hesap paylaşımı yüzünden oyundan uzaklaştırıldığını açıklayan yapımcılar, 1 tane kullanıcının da yarı final elemesinde hile kullandığı için oyundan uzaklaştırıldığını belirtti.

Dünya kupası elemelerinde her türlü durumu kontrol eden yapımcılar, kurallar dışına çıkan oyunculara adeta acımıyor. Bakalım Fortnite'ın dünya kupası finalinde nasıl oyunlar göreceğiz? Merakla bekliyoruz. E-spor tarafına oldukça fazla yatırım yapan Epic Games, dünya kupasına önem veriyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games, Fortnite'ın dünya kupasında hile kullananları cezalandırdı
İlginizi Çekebilir