En Komik Oyun Hataları

Murat Olcan 18.07.2024 - 14:16
Oyunlarda kimi zaman çok eğlenceli hatalar oluyor. En komik oyun hataları için hazırladığımız makalemizde 20 videoyu bir araya getirdik.

En zor boss savaşları, en güzel kadın karakterler, en iyi 25 FPS, en iyi 5.000 TPS derken, bu hafta nasıl bir galeri hazırlasak da okuyucularımızı hoş tutsak diye düşündük düşündük ve aklımıza En Komik Oyun Hataları için bir derleme yapmak geldi.

Videolarla En Komik Oyun Hataları

Ardından "neden yalnızca kendi hatırladıklarımızla yetinelim?" diyerek bir araştırma yaptık ve bugüne kadar oyunlarda insanların başlarına gelen komik hataları toparladık. Pek Tabii bu liste yazmakla bitmeyeceğinden bugün bu serinin ilk bölümü ile karşınızdayız. İşte oyunlarda yer alan en komik hatalar...

Team Fortress 2 - Spy Yengeç Dansı Yaparsa

Fenerbahçe'yi tutan arkadaşlarımız rahatlıkla Brezilya uyruklu futbolcuların Yengeç Dansı'nı hatırlayacaklardır. Deivid de Souza ile başlayan bu akım bir süre gündemi meşgul etmişti hatırlarsanız. Eh, Valve'da birkaç Fenerbahçe maçı izlemiş olacak ki, oyuna Yengeç Dansı'nı eklemeyi uygun görmüş. İşte Spy ve Yengeç Dansı:

Elden Ring - Kurbağa Dansı

Elden Ring en zor oyunlardan biri olsa da kimi zaman görevler beklenenden kısa sürede tamamlanabiliyor. Elbette bu yapımcının isteyerek sunduğu bir durum değil. Oyundaki bir hata Valiant Gargoyle'un sütunun üstünde sıkışıp olduğu yerde zıplamasına sebep oluyordu.

Oblivion - Yüzme Şampiyonu

Denizde, havuzda, küvette ve hatta şişme havuzda bile yüzülebilir ama yağmur yağarken yürümekten vazgeçip yüzmeyi tercih edeni de ilk kez görüyoruz sevgili okurlar.

GTA 5 - Helikoptersiz Uçulabilir Mi?

Rockstar'dan biri bu soruya "Kesinlikle uçulur" şeklinde cevap verince firma da geri adım atamamış olabilir mi? Oyun için hatalar olabilir de ara sahnelerde biraz garip kaçıyor.

Assassin's Creed - Sapık Koruma Cezasız Kalmamalı

Altair şok edici bir olaya tanık oluyor ve sonucunda gerekli cezayı kesiyor. Sapık koruma ise son anlarını büyük bir keyifle geçiriyor diyebiliriz.

Assassin's Creed Valhalla - Ölmeyi Reddeden Bacak

Söz Assassin's Creed'den açılmışken biraz daha yakınlara gelip Valhalla'ya da bakalım. Rakibinizi öldürmeniz her zaman yeterli olmayabilir. Diğer uzuvlarını da tek tek öldürmeniz gerekebilir. Burada olduğu gibi beyinsiz kalmış bir bacağın neler yapabileceğini bilemezsiniz.

PES 2011 - Uçan Adam Messi

Bir dönemin en sevilen futbol oyunlarından PES de glitchlerden nasibini alan yapımlardan. Messi'nin iyi futbolcu olduğunu biliyoruz ancak Superman olacağını da düşünmemiştik. Muhtemelen yapımcılar da...

FIFA 22 - Top Mu Bomba Mı?

Topa dokunmak istemeyen oyuncularla dolu bir FIFA oyununu hayal edebiliyor musunuz? Biz edemedik. Ama EA Sports bizi merakta bırakmak istememiş olmalı ki oyuna kendileri eklemiş.

Motocross The Force 900 - Kaza Yapan Gencin Hazin Sonu

Motocross the Force 900 pek duyulmamış bir oyun olabilir ama gelin görün ki oyunda öyle bir bug yer alıyor ki, izlediğinizde içiniz acıyacak.

GTA San Andreas - En komik anlar

GTA San Andreas "sandbox" tarzı oyunların krallarındandır ve bu denli büyük bir haritaya sahip olduğunuzda da hataların oluşması kaçınılmazdır. Bir tanesini seçemedik zira o kadar çok ve komik olay yaşanmış ki, hepsinden bir derleme yapalım dedik.

Battlefield 2042 - Zıplat Beni Su

Söz konusu Battlefield olunca hatalardan bahsetmemek çok zor. Serinin en keyifli oyunlarından biri olan BF 2042'deki havuz sıçrayışını hatırlar mısınız? Bu oyuncu sıçramakla kalmamış bir de kulelerin tepesindeki keskin nişancıları indirmiş.

Tiger Woods suda yürürse

Tiger Woods PGA Tour 08 oyununu golfle ilgili olan okuyucularımız hatırlayacaklardır. Tiger Woods gerçekten iyi bir golfçü olabilir, dünyanın en çok kazanan sporcularından biri olabilir ama suda yürüyemez herhalde değil mi?

Tabii EA de boş durmamış, yemeden içmeden bu arkadaşa cevabı yapıştırmış: "Siz bunu bir hata zannettiniz ama aslında Tiger Woods işte bu kadar iyi bir golfçü!"

Battlefield : Bad Company 2 - Bıçakla Bina Yıkmak

Battlefield serisi etrafın yıkılması ve parçalanmasıyla övünen bir seri. Hatta Battlefield 3'ün en önemli özelliklerinden biri de oldukça abartı derecede yıkılabilir bir ortama sahip olacağı iddiasıdır. Fakat eminiz ki bu kadar abartı bir yıkılabilirlik daha önce görülmemiştir. Bir bıçakla bina yıkan arkadaşı tebrik ediyoruz.

Baldur's Gate 3: Ya Önemli Bir Anda Zarınız 1 Gelirse?

Bu bir hata olmasa da eğlenceli bir an. Arkadan gizli bir saldırı yapmak istediğinizde attığınız zar 1 gelirse işte sonuç böyle olur.

Mafia 2 - Hangi Birini Saysak Bilemedik

Mafia 2 birçok kesim tarafından beğenilse de, bir o kadar insan tarafından da aşırı hatalı olması ve Mafia serisine uygun bir oyun olmadığı yönünde eleştriler almıştı. Bu eleştrilerin en önemli kısmı, gerçekten aşırı fazla hataya sahip olmasıydı. Aralarından birini seçemediğimiz için sizlere Mafia 2 saçmalıklar silsilesi adlı klibi sunmaya karar verdik. İyi seyirler...

Crysis - Gazla fırlayan Koreli

Bu video ile ilgili yapılan en komik yorum olarak, "gaz çıkaran Koreli ortamdan uçarak uzaklaşıyor" yorumu olsa gerek. Aklınıza gelen daha komik şeyler varsa yazın çekinmeyin...

The Elder Scrolls 4: Oblivion - Rimalus köpeklerini çok seviyor

Rimalus ile tanıştığınızda size eşi ve köpeklerinden bahsediyor. Hatta köpeklerini çok sevdiklerini ve köpeklerin de çok mutlu olduklarını söylüyor. Fakat aradan 10 saniye geçmeden bakın neler oluyor?

Grand Theft Auto: San Andreas - Ne Yazık Ki Polisler Yüzme Bilmiyor

San Andreas, GTA serisinin belki de en çok seveni olan oyunlarından biridir. Oyunda biz yüzmeyi biliyoruz ama polisler yüzmeyi pek bilmiyorlar herhalde. Baksanıza nasıl da Lemming'ler gibi teker teker bağıra çağıra suya düşüyor garibanlar...

Mass Effect - Kaidan Sen Ne Yapıyorsun?

Mass Effect'te Kaidan'ı hatırlarsınız. Peki onu hiç böyle görmüş müydünüz? Yürümeye devam ederken bir anda havalanan ve balerin-dansçı kişiliğini ön plana çıkarmak isteyen Kaidan'ı mutlaka izleyin...

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2024 17:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mikimon
Mikimon 25.07.2024 15:41
sırf buglarımdan dolayı youtube kanalı açtım isterseniz size bir kaç video gönderebilirim

-----------

Olabilir. Uygunsa bir sonraki yazımızda kullanabiliriz. mektup2@merlininkazani.com
Kalan Karakter: 300 Gönder
En Komik Oyun Hataları
İlginizi Çekebilir