ELDEN RING Shadow of the Erdtree İlk Üç Günde 5 Milyon Satışa Ulaştı

Tunay Şahin 27.06.2024 - 17:20
Yeni büyüler, silahlar ve zırhlarla dolu ELDEN RING Shadow of the Erdtree genişleme paketi, ilk üç gününde 5 milyon satışa ulaştı.

Bandai Namco Entertainment Inc. ve FromSoftware, Inc. tarafından geliştirilen aksiyon RPG oyunu ELDEN RING Shadow of the Erdtree, yayınlanmasının ardından üç gün içinde dünya çapında 5 milyon adet satışa ulaşarak büyük bir başarıya imza attı. Oyun için bu önemli dönüm noktasında yayıncı firmadan gelen açıklamaya göre dünya genelindeki hayranların satışlardan oldukça memnun durumdalar ve oyun severlerin desteği için teşekkür ediyorlar.

Shadow of the Erdtree İlk Üç Günde 5 Milyon Satış Adedine Ulaştı

ELDEN RING Shadow of the Erdtree İlk Üç Günde 5 Milyon Satışa Ulaştı

Bu genişlemede, oyuncular, tehlikelerle dolu gizemli bir dünya olan Shadow Alemi'ne adım atıyor. Yeni genişleme, daha tehditkar boss'larla dolu bu dünyada, oyuncuların kendi tarzlarında üstesinden gelebilecekleri yeni büyüler, silahlar ve zırhlar sunuyor. Shadow of the Erdtree, oyunculara kendi yapılarını oluşturmaları ve zorlukları kendi tarzlarında aşmaları için geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor.

ELDEN RING Shadow of the Erdtree, şu anda PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC (Steam) platformlarında oynanabilir durumda.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2024 07:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
ELDEN RING Shadow of the Erdtree İlk Üç Günde 5 Milyon Satışa Ulaştı
İlginizi Çekebilir