Elden Ring 1.12.3 Yaması Yayınlandı

Tunay Şahin 4.07.2024 - 16:10
Elden Ring 1.12.3 yaması yayınlandı. PvP ve genel dengeleme ayarları, PS5 ve PC için performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri yapıldı.

PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC platformlarına yönelik Elden Ring 1.12.3 yaması yayınladı. Bu son yama, PvP'ye özel ve genel dengeleme ayarlamalarıyla birlikte, PC ve PS5 kullanıcıları için çeşitli hata düzeltmeleri ve performans optimizasyonları sunuyor.

Tüm Platformlarda Elden Ring 1.12.3 Yaması Yayınlandı

Elden Ring PvP oyuncuları, yeni yamada "Swift Slash" becerisinin kesme vakum etkisinin hasarının ve hasar animasyonunun azaltıldığını fark edecekler. Genel dengeleme değişikliklerine bakıldığında, Karya Büyücülük Kılıcı için zeka ölçeklendirmesi artırıldı ancak temel hasarı zayıflatıldı. Ek olarak, Smithscript Hançeri ve Smithscript Sirki için saldırı menzili artırıldı. Altın Hipopotam ve Komutan Gaius bosslarına karşı yeniden dövüşlerde taban yerleşimi ilk dövüşle aynı olacak şekilde değiştirildi.

Elden Ring 1.12.3 Yaması Yayınlandı

Elden Ring: Shadow of the Erdtree İnceleme yazımız ilginizi çekebilir.

FromSoftware, PS5 kullanıcıları için Elden Ring'in dengesiz performansını iyileştirmek adına konsolun güvenli mod menüsünden "Veritabanını Yeniden Oluştur" aracının kullanılabileceğini bildirdi. PC oyuncuları için, bazı kullanıcılar istemeden Ray Tracing'i etkinleştirmiş olabilir, bu da dengesiz kare hızının bir nedeni olabilir. Ray Tracing, performansı önemli ölçüde etkileyebilen bir render tekniğidir. Oyuncular, 'Sistem' ve 'Grafik Ayarları' üzerinden 'Işın İzleme Kalitesi'ni ayarlayarak performansı artırabilirler. Kaliteyi düşürmek veya kapatmak, daha iyi bir oyun deneyimi sağlayabilir.

Elden Ring'in PC sürümü, FromSoftware'in daha önce ele aldığı fare uygulaması sorunları gibi üçüncü taraf uygulamalar nedeniyle de performans sorunları yaşayabilir. Oyuncular, daha iyi performans elde etmek için oyunu çalıştırırken bu uygulamaları kapatmalıdır. Ayrıca, oyuncuların hile yapmadan "uygunsuz aktivite tespit edildi" mesajını alma sorunu da giderildi.

Tüm yama notlarını okumak için buraya tıklayın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2024 14:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2024 08:56
Grafik, arabirim, ses ve müzik olarak çok kaliteli bir oyun. İnsanın sebat edip kazanma hislerini körüklüyor ve bir şeyler başarınca tatmin ediyor.

Ancak 110 küsür saatin sonunda söyleyebileceğim şey şu ki; bu oyun maalesef abartıldığı kadar bir oyun değil. Bakın abartıldığı kadar değil diyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2024 17:00
dünyanın oyunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring 1.12.3 Yaması Yayınlandı
İlginizi Çekebilir