EA Sports FC 24'te Golazo Team 2 Sızıntısı

Tunay Şahin 3.04.2024 - 11:34
EA Sports FC 24, Golazo Team 2 ile futbol tarihinden efsaneleri Ultimate Team moduna getiriyor. Sızıntılar, beklenen oyuncular ve çıkış tarihi açıklandı.

EA Sports FC 24, Golazo promosyonunun ikinci haftasını kutluyor ve futbolun efsanelerini Ultimate Team moduna getiriyor. Geçen hafta başlayan bu özel promosyon, sporun tarihinden önemli Kahramanları ve İkonları öne çıkararak, mevcut oyuncuların yerine geçmişin yıldızlarını vurguluyor. İlk kadroda futbol tarihine damga vurmuş isimler olan Johan Cruyff, Bobby Charlton, Cafu ve David Ginola gibi efsaneler yer aldı. Son sızıntılara göre, hayranlar EA Sports FC 24'te daha fazla favori oyuncuyu içerecek ikinci bir Golazo kadrosuna kavuşacak. Sızdırılan oyuncu listesi ve Golazo Team 2'nin yayın tarihi ile ilgili bilgiler aşağıda bulabilirsiniz.

Golazo Team 2'de Kimler Var?

Sızıntıyı, daha önce de isabetli bilgileri veren AsyFutTrader ve FUT Sheriff gerçekleştirse de yine de dikkatli olmakta fayda var. Tanıtımın kahramanlara ve ikonlara odaklandığı görülüyor ve şu an için Golazo takımındaki mevcut oyuncuların olmayacağı düşünülüyor. Sızdırılan bilgilere göre listeye eklenen önemli bir isim Jairzinho. Golazo Team 1, geçen hafta 15 oyuncudan oluştuğundan, benzer bir sayıda oyuncunun bu hafta da kadroda yer alması bekleniyor. AsyFutTrader, Jairzinho'ya ek olarak, önümüzdeki günlerde iki Brezilyalı ikonun daha kadroya ekleneceğini duyurdu. Bu, Pelé, Ronaldo, Ronaldinho, Garrincha veya Zico gibi büyük isimlerin dahil edilme ihtimalini artırıyor.

Golazo Team 2'nin tanıtımı, Doğu Standart Zamanı'na göre 5 Nisan'da saat 13:00'te (TSi 22:00) başlayacak. Bu noktada, ilk Golazo kadrosu oyun dışı kalacak ve EA yeni Ultimate Team promosyonlarını başlatacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 21:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA Sports FC 24'te Golazo Team 2 Sızıntısı
İlginizi Çekebilir