Büyük firma olan EA Games'in ana odağında Project Atlas var

Furkan Güler 1.11.2018 - 11:54
EA Games'in oyun dünyası için bugünü değil, yarınları düşünüyor.

Video oyun dünyasının en büyük firmalarından bir tanesi olan EA Games, yakın zamanda Anthem ile oyuncuların karşısına çıkacak. FIFA serisi sayesinde büyük başarılar elde eden firma, Battlefield 5 ile de sevenlerini heyecanlandırdı. Ancak firmanın ana odağında şu anda oyun geliştirmenin ötesinde daha başka şeyler var. Variety'nin haberine göre EA Games bünyesinde yaklaşık 1,000 kişilik bir ekip, şu anda bulut tabanlı oyunculuk servisi olan Project Atlas üzerine çalışıyor.

EA Games, gelecek için büyük yatırımlar yapıyor

Birden fazla stüdyonun bu projeyi tamamlamak ve geliştirmek için çalıştığını açıklayan EA Games'in CTO'su Ken Moss ve ekibi oyunculuğu yeni bir boyuta taşıyabilir. Her ne kadar şu anda internet alt yapısı her ülkede bulut oyunculuk için yeterli olmasa da, ilerleyen dönemlerde internet alt yapıları güçlendiğinde bulut oyunculuğa geçiş yapabiliriz.

Hali hazırda Google'ın da ilgilendiği bulut tabanlı oyuncuk sistemi için geçtiğimiz günlerde Assassin's Creed Odyssey test edilmişti. İnternet alt yapısı güçlü olan oyuncuların sorunsuz bir şekilde oynadığı AC Odyssey sonrasında EA Games'in neler yapacağını merak ediyoruz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2018 08:45
"Ancak firmanın ana odağında şu anda oyun geliştirmenin ötesinde daha başka şeyler var."
evet haklısınız, korsanla mücadele...
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA Games'in ana odağında Project Atlas var
İlginizi Çekebilir