Dünya Kupası, FIFA 18 oyuncuları için Ronaldo ile duyuruldu!

Hürkan Çalışkan 30.04.2018 - 18:36
FIFA 18 için beklenen haber nihayet geldi.

Sevilen futbol oyunu FIFA'nın geliştiricisi Electronic Arts, 29 Mayıs’ta FIFA 18 için ücretsiz bir güncelleme ile FIFA World Cup 2018 turnuvasının geleceğini duyurdu. Basın açıklamasına göre, gelecek olan yeni güncelleme ile Dünya Kupası modunun yanı sıra, yenilenmiş FIFA modlarını da beraberinde getirecek. 

FIFA World Cup Russia 2018, FIFA 18’e dahil oluyor

Oyuncular FIFA Dünya Kupası Rusya 2018’de, efsanevi turnuvada nasıl rol oynayacaklarını kendileri belirleyebilecekler. Oyunda yer alacak 32 kaliteli milli takımdan herhangi birini seçebilir ve grup aşamasından Moskova’daki final heyecanına kadar Dünya Kupası ruhunu hissetme şansına sahip olabilirler. Bu güncelleme aynı zamanda özel FIFA Dünya Kupası turnuvalarını da içerecek. Oyuncular kupaya veda etmiş İtalya, ABD, Hollanda, Şili ve daha fazlasını içeren FIFA 18’deki herhangi bir lisanslı milli takımı seçerek, kendi turnuvalarını oluşturup kendi hayallerindeki Dünya Kupasını hayata geçirebilecek.

Bildiğiniz gibi daha önce yaptığımız haberde Dünya Kupasının, oyuna ek paket olarak dahil edileceğini belirtmiştik. Bugün ise oyun, Cristiano Ronaldo’lu tanıtım videosuyla yeni güncellemenin 29 Mayıs’ta FIFA 18 oyuncularına sunulacağını açıklamış oldu. Tanıtım videosunu ise aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dünya Kupası, Ronaldo’lu videosuyla FIFA 18 için duyuruldu!
İlginizi Çekebilir