Dragon Age: The Veilguard Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Tunay Şahin 15.08.2024 - 16:40
Dragon Age: The Veilguard çıkış tarihi resmi duyurudan önce sızdırıldı. Video, 31 Ekim tarihini işaret ediyor. Bioware duyuruyu bugün yapacak.

Dragon Age: The Veilguard çıkış tarihi, Bioware’in resmi duyurusundan önce internete sızmış gibi görünüyor. Eğer bu sızıntı doğruysa, oyunun çıkış tarihi 31 Ekim olarak belirlendi. Bu bilgi, ilerleyen saatlerde yapılması planlanan resmi duyurudan önce ortaya çıktı ve oyun dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Dragon Age: The Veilguard Çıkış Tarihi Resmi Duyuru Öncesi Sızdırıldı

Bioware, Dragon Age: The Veilguard için daha önce sadece 2024 Sonbaharı’nı işaret etmişti. Bu durum, çıkış tarihiyle ilgili pek çok spekülasyona yol açtı. EA’in finansal raporları da oyunun 1 Ekim’den önce çıkmayacağını öne sürmüştü. Ancak kısa süre önce internete düşen bir video, çıkış tarihini 31 Ekim olarak belirtiyor. Video, Bioware’in Haziran ayında yayınladığı resmi oynanış tanıtımından alınmış sahneler içeriyor ve oyunun kahramanını, Minrathous'ta Solas ile yüzleşmek üzere ilerlerken gösteriyor.

Bioware, 15 Ağustos’ta YouTube’da yayınlanacak bir fragmanla çıkış tarihini resmi olarak duyuracağını açıklamıştı. Stüdyo, bu plana sadık kalacak gibi görünüyor ve fragmanın o saatte yayınlanması bekleniyor. Ayrıca, Bioware, oyunun sürüm yol haritasını da paylaştı. 19 Ağustos’ta “üst düzey savaşçı dövüşü oynanışı” ve 26 Ağustos’ta “yoldaşlar haftası” etkinlikleri düzenlenecek. 30 Ağustos’ta ise geliştiriciler, resmi Discord sunucusunda hayranlarla bir Soru-Cevap oturumu gerçekleştirecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2024 11:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2024 11:17
Türkiye'de hiçbir yerden önsipariş olarak alamıyorsun. Oyun çıktığında alabilecekmiyiz bakalım.
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2024 11:55
ön siparişlik bir oyun değil.nasıl birşey olacağı tam bir muamma.bekleyelim incelemeler bakalım değerse parası olan alır yeterince bütçesi olmayan bekler yada üyelik vs ile oynar.girgide önsipaişlere kapalı olmamız,büyük firmaların artık buraya ürün göndermemsi can sıkıcı.
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2024 14:35
neden böyle bişey oldu peki biliyormusun?
dolarla alcaz sonuçta
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Age: The Veilguard Çıkış Tarihi Sızdırıldı
İlginizi Çekebilir