Dragon Age: The Veilguard Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Tunay Şahin 6.08.2024 - 17:02
Dragon Age: The Veilguard çıkış tarihi sızdırıldı. Oyun muhtemelen 29 Ekim'de piyasaya sürülecek. BioWare'in resmi açıklaması bekleniyor.

Eğer sızıntı doğruysa Dragon Age: The Veilguard çıkış tarihi 29 Ekim 2024 olarak hedeflenmiş. BioWare'in kendisi resmi bir açıklama yapmadan önce çıkış tarihi hakkında bilgi edinmek talihsiz olsa da, birçok Dragon Age: The Veilguard hayranı merakla bekledikleri bu haberle biraz da olsa rahatlayabilir.

Dragon Age: The Veilguard Çıkış Tarihi Yeni Sızıntıda Ortaya Çıktı

Dragon Age'in geliştirme süreci hakkında uzun zamandır bilgi veren Jeff Grubb, kısa süre önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ekim ayında çıkış yapmasının hedeflendiğini belirtmişti. Grubb, bilgilerin değişebileceğini kabul etse de, son gelişmeler bu tarihin hala geçerli olduğunu gösteriyor.

Dragon Age: The Veilguard Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Hayranlar, BioWare çıkış tarihini doğrulayana kadar bu bilgiyi dikkatle değerlendirmeli, ancak sızıntı oldukça meşru görünüyor. Dark Horse kısa süre önce The Art of Dragon Age: The Veilguard'ın hem normal hem de deluxe baskıları için web sayfalarını yayınladı. Bu sayfalar kısa bir süre sonra yayından kaldırıldı, ancak her iki sayfa da sanat kitabının çıkış tarihini 30 Ekim olarak listeliyordu. Bazıları, sanat kitabı ve oyunun aynı gün piyasaya sürüleceğini düşünse de, 30 Ekim'in Çarşamba günü olduğu göz önüne alındığında bu pek olası görünmüyor. Çoğu oyun Salı veya Cuma günleri piyasaya sürülür ve her Dragon Age oyunu özellikle Salı günleri piyasaya sürülmüştür.

İlginizi Çekebilir: Dragon Age: The Veilguard Oynanış Videosu

Dragon Age Oyun Çıkış Tarihleri

  • Dragon Age: Origins - 3 Kasım 2009
  • Dragon Age 2 - 8 Mart 2011
  • Dragon Age: Inquisition - 18 Kasım 2014
  • Dragon Age: The Veilguard - 29 Ekim?

Sanat kitabının ve oyunun birbirine yakın zamanlarda piyasaya sürülmesi gerekmez, ancak bu spekülasyonun temelsiz olduğu anlamına gelmiyor. Hem Dragon Age: Inquisition hem de sanat kitabı 18 Kasım 2014'te yayınlandı ve bu, 10 yıl önce olsa bile bir emsal teşkil ediyor. Grubb'ın yorumları, Dark Horse sızıntısı ve Dragon Age'in çıkış geçmişi göz önüne alındığında, 29 Ekim şu ana kadar ortaya çıkan bilgilerle en uygun tarih gibi görünüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2024 10:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Age: The Veilguard Çıkış Tarihi
İlginizi Çekebilir