Dragon Age: The Veilguard Bu Sonbahar Piyasaya Çıkıyor

Tunay Şahin 9.06.2024 - 20:23
Dragon Age: The Veilguard, 10 yıllık bekleyişin ardından bu sonbahar çıkıyor. Yeni fragman ve oynanış detayları 11 Haziran'da gösterilecek.

Dragon Age 4 için 10 yıllık bekleyiş sonunda bitiyor. Dragon Age: The Veilguard, 2024 sonbaharında resmi olarak piyasaya sürülecek. Bu heyecan verici haber, Xbox Games Showcase etkinliğinde, Varric ve Scout Harding gibi tanıdık yüzleri içeren yoldaş kadrosunu tanıtan bir fragmanla duyuruldu. Tam 15 dakikalık oynanış gösterimi ise 11 Haziran'da yapılacak.

Dragon Age: The Veilguard'ın Çıkış Tarihi ve Detaylar

Dragon Age: The Veilguard'ın gelişi uzun ve çalkantılı bir süreç geçirdi. Inquisition 2014 yılında piyasaya sürüldü ve devam oyununun geliştirilmesine 2015 yılında başlandığı bildirildi. Oyun, 2018'de resmi olarak duyuruldu ancak bir alt başlık olmadan. Dreadwolf adı 2022'de ortaya çıktı, ancak bu ay resmi olarak The Veilguard olarak değiştirildi.

Daha sonraki raporlar, oyunun geliştirilmesinin birçok kez yeniden başlatıldığını ve hatta birkaç gün önce BioWare'in iptal edilen girişimlerden birinin büyük bir çok oyunculu odak içerdiğini doğruladığını gösterdi. Ancak şimdi, The Veilguard "doğrudan tek oyunculu hikaye iyiliği" sunuyor.

RPG devam oyununun, EA'nın mevcut mali yılı olan Nisan 2025'ten önce piyasaya sürüleceği biliniyordu, ancak '2024 sonbaharı' bu pencereyi önemli ölçüde daraltıyor. Bu noktaya kadar oyundan çok az şey gördüğümüz düşünüldüğünde, bu tarih herkesin beklediğinden daha erken bir çıkışa işaret ediyor. 2023'te sızdırılan ve God of War'a benzerlik gösteren oynanış görüntüleri hayranları ikiye böldü. Ancak 11 Haziran'daki resmi tanıtım, ne bekleyeceğimiz konusunda daha derin bir bakış sağlayacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2024 11:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2024 23:37
Dragon Age Origins 'teki gibi dark fantasy'e yakin bir art desing ile ilerleselermis keske . Fable ve Awoved fragmani bile daha cok Dragon Age'i andiriyor. Insallah lafimi yedirirler bekleyip gorecegiz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Age: The Veilguard Bu Sonbahar Piyasaya Çıkıyor
İlginizi Çekebilir