Doom Eternal ve ESO ücretsiz yükseltme ile yeni nesil konsollara geliyor

Ersin Kılıç 7.08.2020 - 12:00
Bethesda firması yaptığı açıklama ile The Elder Scrolls Online ve DOOM Eternal oyunlarının Xbox Series X ve PlayStation 5'e geleceğini duyurdu.

The Elder Scrolls Online ve DOOM Eternal oyunlarının yeni nesil sürümleri duyuruldu. Bethesda yaptığı açıklama ile her iki oyunun da Playstation 5 ve Xbox Series X konsollarına geleceğini belirtti. Üstelik daha önce bu oyunları aldıysanız yeni nesil sürümlerine ücretsiz olarak yükseltme yapabileceksiniz.

The Elder Scrolls Online ve DOOM Eternal, Xbox Series X ve PlayStation 5'e geliyor

Yeni nesil konsolların çıkış tarihlerinin yaklaşması ile birlikte bazı firmalardan bu tarz sevindirici haberler duymaya başladık. Yani bu nesilde aldığımız birçok oyunun yeni nesil sürümlerine ücretsiz olarak ulaşabileceğiz. Daha önce bazı önemli oyunların bu stratejiyi kullanacaklarını görmüştük. Aynı duruma Bethesda firması da kaılmış oldu. Firmadan gelen resmi açıklama ise şu şekilde;

Xbox One veya PlayStation 4 için oyunlara sahip olan veya oyunları satın alan oyuncular, Xbox Series X ve PlayStation 5 sürümleri yayınlandığında oyunlarını ücretsiz yükseltebilecek. Ek olarak, ekibimiz yeni konsollar çıktığı zaman iki oyunun da geriye dönük uyumluluğu destekleyeceklerinden emin olmak için çok sıkı çalışıyorlar.

Önümüzdeki aylarda, Xbox Series X ve PlayStation 5 için The Elder Scrolls Online ve DOOM Eternal hakkında tahmini çıkış dönemi ve iyileştirmelerin listesi gibi daha fazla bilgi paylaşabileceğiz. Geriye kalan oyunlarımız için şu anda paylaşabileceğimiz bir haber olmasa da, yeni nesil konsollara taşıyacağımız Bethesda oyunlarına mevcut nesilde sahip olan oyuncular için ücretsiz yükseltmeler getirmek için çalışmalarımızda kararlı olduğumuzu söyleyebiliriz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2020 13:19
Eyerki ps4 ile ps5 arasında grafik ve gerçekçilik arasında uçurumlar olsaydı buna değerdi,, bu xbox one X ve series X kıyası içinde geçerli,,,yani işin özeti ps5 - 5 para etmez ,,,aynı şekil series X"te.bu konsollar loadingleri ile övünüyorlar,,,ne kadar üzücü diğilmi ,,,
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2020 19:07
sürekli aynı oyunlar ve aynı grafiklerde yeni oyunlar geliyorsa ben neden konsolumu değiştireyim? parası da çok dert değil bi eğlencem sonucta ama kazıklanıyormuş gibi hissetririyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom Eternal ve ESO ücretsiz yükseltme ile yeni nesil konsollara geliyor
İlginizi Çekebilir