Doom Eternal ikinci önemli güncellemesi yayınlandı

Alparslan Gürlek 26.06.2020 - 15:37
Doom Eternal için ikinci önemli güncelleme yayınlandı. Güncelleme ile 2v1 Battlemod'a yeni bir harita eklendi. Artık Empowered Demons ile daha sık karşılacağız.

Doom Eternal, Update 2 adında yeni bir güncelleme aldı. Gelen güncellemeyle oyuna Battlemode için yeni bir harita ve güçlendirilmiş düşmanlar eklendi.

Doom Eternal ikinci önemli güncellemesi yayınlandı

Doom Eternal ikinci önemli güncellemesi ile oyuna 2v1 Battlemode için Torment adında yeni bir harita eklendi. Ayrıca güncellemeden sonra diğer düşmanlara göre başa çıkılması daha zor olan güçlendirilmiş şeytanlarla daha sık karşılaşacaksınız. Bunun yanı sıra küçük iyileştirmeler ve yaşam kalitesi içerikleri de güncellemeye dahil.

"Empowered Demons" yani güçlendirilmiş şeytanlar oyun içinde başka bir oyuncu bir şeytan tarafından öldürüldüğünde öldüren düşmanın güçlenip aldığı yeni formun ismi. Eğer yanınızdaki oyunculardan biri öldürülürse onu öldüren şeytan güçlendirilmiş şeytana dönüşerek sizinle savaşıyor. Kulağa acımasız geliyor olabilir fakat görünüşe göre oyuncular bunu daha sık görmek isteyecek kadar bu durumu seviyor.

Doom Eternal ikinci önemli güncellemesi yayınlandı

Harita ise paylaştıkları videoda göründüğü gibi. id Software harita hakkında "Slayer cehennemin dünyayı işgal etmesini engelledikten sonra UAC bu karakoldan kaçmıştı. Bir zamanlar araştırma örneği olarak kullanılan Titan'lar, bu kutsal kazıların ebedi esirleri olmaya devam ediyor."

Ayrıca güncelleme ile beraber bazı düzeltmeler yapıldı ve bu düzeltmeler sayesinde Battlemode'da oyuncuların yaşadığı gecikme azaldıldı. Kullanıcı arayüzü ve özelleştirme menüleriyle beraber birkaç yaşam kalitesi iyileştirmesi de var. Doom Eternal'i farklı şekilde deneyimlemek isteyen oyuncular için yeni render seçenekleri de oyuna eklendi. Dileyen oyuncular oyunu siyah beyaz, kumlu, sinematik ya da Doom Classic gibi görünür şekilde oynayabilecek. 

Doom Eternal hakkında

Doom Eternal id Software tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan birinci şahıs bam güm ilerlemeli video oyunudur. Doom(2016)'un devamı ve Doom serisinin beşinci ana oyunudur. 20 Mart 2020 tarihinde PC (Windows), PlayStation 4, Stadia ve Xbox One ve Nintendo Switch için piyasaya sürülmüştür. Oyunda temel amaç cehennem kaçkını şeytanları öldürerek ilerlemektir. Bugüne kadar hikâyesi hiçbir zaman ön plana çıkmamış, oynanışıyla oyunculara zevkli anlar yaşatmış serinin son oyunu Doom Eternal'de aslında bir hikâye de mevcut. An itibariyle sürmekte olan Steam 2020 yaz indirimleri sırasında Doom Eternal'i %50 indirim ile 99,50TL fiyat etiketiyle satmaktalar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 20:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom Eternal ikinci önemli güncellemesi yayınlandı
İlginizi Çekebilir