Donkey Kong hayranları, Donkey Kong'u Unreal Engine'e uyarladı

Mehmet Atilla Turan 21.02.2018 - 20:33
Donkey Kong'u bir de üç boyut olarak PC'de görün.

Unreal Engine'de çalışan çoğu fanatik oyuncu, genelde Nintendo oyunları tekrar yaşatmayı bir hayli seviyor. Daha öncesinde Legend of Zelda: Ocarina of Time ve Banjo-Kazooie gibi oyunlar Unreal Engine ile buluşurken, mod yapımcısı Igor F, Donkey Kong Country'i ve oyunun elementlerini Unreal Engine'e taşımayı başardı.

Muhteşem görselle beraber yeni müzikler de bulunuyor

Belirli bir süredir bu uyarlama üzerinde çalışan Igor F, ne yazık ki tamamlamayacağını belirtti. Sonucunda Nintendo tarafından telif hakkı yiyeceğini ve işlerin yolunda gitmeyeceğini düşünüyor. Bu yüzden sadece belirli bir yere kadar gelen yapımcı, başka projeler üzerinde ilerleyeme devam edeceğini belirledi. Yine de oyunculara nasıl bir uyarlama yaptığını göstermek isteyen Igor F, oynanışı gösteren bir videoyu YouTube'da paylaştı.


Yapımcı Igor F, her ne kadar projeyi bıraksa da, en azından oyuncuların denemesini istiyor. "A Tribute to Donkey Kong" adını verdiği bu projeye buradan ulaşabilir ve kendiniz de test edebilirsiniz. Şimdiden belirtelim, hayran yapımı bir oyun olduğu için animasyonlar ve bölümlerde problemler çıkabilir, bu tamamen normal. Yine de yakında bu sorunların çözülmesi biraz zor çünkü bahsettiğimiz gibi bu proje çoktan terk edildi.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 15:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2018 08:17
Kardeş yapmayın böyle şeyler paragöz nintendo sonra oyununuza telif atıyo
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2018 10:12
İşte dünyanın beklediği oyun donkey Kong Nintendoswitch alalım hemen
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2018 21:54
ördek ağızlı maymunlar hatırladım bunları
Kalan Karakter: 300 Gönder
Donkey Kong hayranları, Donkey Kong'u Unreal Engine'e uyarladı
İlginizi Çekebilir