Disney'de Devasa Sızıntı

Tunay Şahin 14.07.2024 - 12:03
Marvel Stüdyolarının SDCC planları, Disney'in hacklenmesi iddiasıyla gölgede kalabilir. 1.1TB'lık veri sızıntısı, yayınlanmamış projeleri içerebilir.

Marvel Stüdyoları, bu ayki San Diego Comic-Con (SDCC) için planlarını açıkladı. Ancak, internette dolaşan bir hack haberi doğruysa, Kevin Feige'in planları hakkında daha erken bilgi edinebiliriz.

Disney Hacklendi İddiaları

İnternette, Disney'in hacklendiği ve 1.1TB'lık verinin ele geçirildiği iddiaları dolaşıyor. "Nullbulge" adlı bir grup, şirketin dahili Slack'ine erişim sağladıklarını ve elde ettikleri veriler arasında yayınlanmamış projelere ilişkin bilgiler, kodlamalar, daha önce hiç görülmemiş konsept çizimler ve çeşitli giriş ve kişisel bilgiler olduğunu iddia ediyor. Disney henüz bu saldırı hakkında yorum yapmadı ve bu içeriklerin hiçbiri henüz çevrimiçi olarak yayınlanmadı. Muhtemelen, Disney'den hacklenen veriler için ödeme yapması istenecek ve eğer reddederlerse, tüm dünyanın görmesi için çevrimiçi olarak paylaşılacak.

Bu durum, yakında Disney'in film programı hakkında, potansiyel olarak Marvel Studios ve Lucasfilm'in tekliflerine kadar uzanan birçok içeriden bilgiye sahip olacağımız anlamına gelebilir.

2022 yılında Rockstar Games de Slack üzerinden saldırıya uğramış ve Grand Theft Auto VI'nın 90 videosunun internete sızmasına yol açmıştı. Insomniac Games de geçen yıl saldırıya uğramış ve bunun sonucunda şirketin gelecek planları ve Spider-Man Online da dahil olmak üzere hurdaya çıkarılan projelerle ilgili bilgiler herkesin görebileceği şekilde ortaya çıkmıştı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2024 07:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2024 11:21
İnternette kimlik doğrulaması zorunluluğu yakında gündem olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney'de Devasa Sızıntı
İlginizi Çekebilir