Disney, Netflix'teki filmlerini kaldırıyor

Ersin Kılıç 9.08.2017 - 10:24
Anlaşılan bi 4-5 sene sonra hangi servisi alacağımızı şaşırır hale geleceğiz
Günümüzde çoğu eğlence odaklı sektörde olduğu gibi film ve dizi yayını yapan servislerde de inanılmaz bir büyüme söz konusu.Ülkemiz de dahil olmak üzere birçok bölgede popüler bir hale gelen bu servisler, özellikle Amerika'da inanılmaz bir rekabet içerisine girmiş durumda. Tabi bu rekabetin en büyük nedenlerinden birisi de ülkede bu servislere olan ilginin oldukça yüksek bir hale gelmesi. Zaten son dönemlerde bu servislerde ki dizi ve film prodüksiyonlarından da bu çekişmeyi anlamanız mümkün.

İşte bu pastadan bir pay alma hedefiyle yola çıkan Disney, 2019 yılında kendi servisini kuracağını açıkladı. ESPN, MLB, NHL ve MLS gibi büyük spor organizasyonlarının yanı sıra üniversite liglerinin yayınlarını da yapacak olan bu servisin 2018 yılı ile birlikte yayın hayatına başlayacağı belirtilmiş. 2018 yılında bu servisler ile altyapısını sağlamlaştıracak olan servis, 2019 yılında ise tam olarak yayın hayatına başlamış olacak.

An itibari ile Netflix platformu ile anlaşmasını bitiren ve bu serviste yer alan filmlerini çekeceğini açıklayan Disney, 2019 itibari ile kendi içeriklerini de yeni kurulan bu servis üzerinden yayınlamaya başlayacak.

Disney, Netflix'teki filmlerini kaldırıyor
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 07:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2017 01:08
Eeee napalim. Para mı basıyoruz. Her platforma ücret ödeyelim. Zaten yıllardır adam gibi film mı çıkıyor. Hep eskilere bakıyoruz. Yalan mı .beter olsunlar. İnşaallah hepsi batar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2017 12:41
İşte korsan bu yüzden en iyisi

Birazcık para gördüler mi aç gibi saldırıyorlar.

Kullanıcı hangi birini alacak. Hangisini takip edecek. Oyunda da böyleydi başta steam vardı şimdi hepsini ayrı takip etmek zorunda kalıyorsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney, Netflix'teki filmlerini kaldırıyor
İlginizi Çekebilir