Disintegration nasıl bir oyun?

Ersin Kılıç 17.06.2020 - 17:03
Daha önce Bungie çatısı altında Halo serisinin en önemli ve sevilen oyunlarında görev alan Marcus Lehto'nun yeni oyunu Disintegration'a yakından bakıyoruz.

Yakın bir gelecekte geçen Disintegration'da insanlığın sonunun gelmek üzere olduğu bir dünya ile karşılaşıyoruz. Bu sondan zihinlerini robotlara aktararak kurtulmaya çalışan insanoğlu, bu sefer de farklı emeller ile karşı karşıya geliyor. 

Hikaye ve altyapı olarak iyi bir temel atılan Disintegration, binanın yapımında ise büyük sorunlarla karşılaşan bir yapım olarak karşımıza çıkmış. Bu videomuzda Marcus Lehto imzalı oyunun genel dinamiklerine bakıyoruz. Oyunun detaylı incelemesi önümüzdeki günlerde sitemizde yer alacak.

Disintegration nasıl bir oyun?

Disintegration hakkında;

Disintegration, FPS oyununa gerçek zamanlı strateji unsurlarını harmanlayarak tamamen yeni bir oyun deneyimi sunuyor. Felaketin eşiğinde olan bir dünyada yer alan insanlık, insan beyninin hayatta kalması için robotik bir armatüre aktarıldığı Entegrasyon olarak bilinen bir sürece giriş yapar. Rayonne olarak bilinen acımasız bir lejyon, insanlık güçlerini kontrol altına almak adına bir zamanlar isteğe bağlı olarak yapılan Entegrasyon sürecini insanlık için zorunlu hale getirip kötüye kullanmaya başlar. 

Tek kişilik oyunda, kendinizi kanun kaçağı lideri Romer Shoal'ın hikayesinde bulacaksınız. Romer, bir zamanların Kuzey Amerika'sında büyük bir Rayonne topluluğuna öncülük eden kurnaz ve manyak Kara Shuck'ın pençesinden son anda kaçmıştır. Shuck’ın uğursuz, özerk ordusu kıtayı yakıp yıkarak, insanlıktan kalan son izleri avlayıp, ortadan kaldırımayı amaçlarken, kalan birkaç sığınmacıyı kurtarma ve koruma amacıyla yoğun gerilla tarzı saldırılarla karşı koymak ise Romer ve ekibine düşüyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2020 23:05
Multiplayer betasına katılmıştım oyunun. 15 dakika dayanamadım oynamaya. Büyük hayal kırıklığı:(
Kalan Karakter: 300 Gönder
mezzin31
mezzin31 17.06.2020 16:56
Hocam heryer bombos ya buyuk bir us ama heryer bos insan birkac ucak falan koyar iceriye birsey koyar gozu doldurmak amacli ben daha ilk 20 saniyede patladim yani.Sonuna kadar nasil izlicem bu videoyu diye merak ediyorum gercekten.Sonuna kadar izledim ve sonuc:BU OYUNA PARA VERILMEZ HOCAM emegine saglik saygilar...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disintegration nasıl bir oyun?
İlginizi Çekebilir