Bir Nintendo 64 klasiği olan Diddy Kong Racing, şimdi PC'ye uyarlandı

Mehmet Atilla Turan 29.12.2017 - 19:54
Yeni motorlara uyarlanan oyunların sonu gelmiyor.

Nintendo 64'ün klasik kart yarışlarından biri olan Diddy Kong Racing'in hikayesi birazcık farklı. Rare adlı yapımcı şirketin de Mario Kart 64 gibi bir projesi bulunuyordu ve hangi karakterleri başa koyacaklarını bilmiyorlardı. Donkey Kong'ın yeğeni olan Diddy Kong, oyunun baş kahramanı olmuştu.

Eski oyunlar yavaş yavaş yeni makinelere uyarlanmaya başladı

1997 senesinde çıkan Diddy Kong Racing, Mario Kart 64'e benziyordu, fakat sadece kart değil, uçak ve botlar da oyundaki araçlar arasındaydı. Kısa süren N64'ün hayatında büyük rol oynadı ve bir hayli popüler oldu. Tabii bu popülerliği halen devam ediyor, çünkü küçük bir mod yapımcısı olan CryZENx, çocukluğunun oyununu Unreal Engine 4'e getirmeyi başardı. Daha öncesinde başka bir N64 klasiği olan Legend of Zelda: Ocarina of Time'ı da Unreal Engine 4'e uyarlayan Cryzen, Diddy Kong Racing'de zorluk çekmediğini belirtiyor. Şimdilik bu moda erişim yok, fakat Cryzen, birkaç oyun içi görüntü paylaştı. Oyun içi görüntüleri de aşağıda görebilirsiniz.

Diddy Kong Racing Unreal Engine'e uyarlandı

Diddy Kong Racing Unreal Engine'e uyarlandı

Görüntülerle beraber bir video sözü veren mod yapımcısı, uzun da olsa gelecek bir zamanda modu herkese açık şekilde paylaşmayı planlıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diddy Kong Racing Unreal Engine'e uyarlandı
İlginizi Çekebilir