DiCaprio ve Del Toro yeni film projesi için bir araya geliyor

Ersin Kılıç 24.04.2019 - 15:30
Ünlü oyuncu ve ünlü yönetmen bir arada!

Sinema dünyasının en sevilen aktörlerinden biri olan Leonardo DiCaprio, yine en sevilen ve farklı filmleri ile gündeme gelen yönetmen Guillermo Del Toro ile bir araya gelmeye hazırlanıyor. Gelen haberlere göre ünlü oyuncu Del Toro'nun yeni filminde rol alabilir.

DiCaprio ve Del Toro Nightmare Alley filmi için bir araya geliyor

Variety sitesinin haberine göre Oscar ödüllü Dicaprio, Oscar ödüllü Del Toro'nun yeni filmi Nightmare Alley için görüşmelere başlamış durumda. Bu görüşmeler olumlu bir şekilde sonuçlanırsa ünlü oyuncuyu Del Toro'nun yazar kadrosunda da yer aldığı yeni filminde görme şansına erişeceğiz. Aktör son olarak Quantin Tarantino'nun Temmuz ayında gösterime girecek olan yeni filmi Once Upon a Time in Hollywood'da rol almıştı.

Nightmare Alley filmi ise Lindsay Gresham'ın 1946 yılında kaleme aldığı romanından uyarlanıyor. Kitabın piyasaya çıkmasından 1 yıl sonra, yani 1947 yılında bir film adaptasyonu da çıkmıştı. Yeni filmin ise tıpkı Shape of Water filminde olduğu gibi Fox Searchlight imzasını taşıyacağını ve bu sonbaharda çekimlerine başlanacağını da hatırlatalım.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2019 05:12
'Aktör son olarak Quantin Tarantino'nun Temmuz ayında gösterime girecek olan yeni filmi Once Upon a Time in Hollywood'da rol almıştı' almıştı değil alacak derler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
DiCaprio ve Del Toro yeni film projesi için bir araya geliyor
İlginizi Çekebilir