Diablo Immortal'da kaç adet oynanabilir sınıf yer alacak?

Furkan Güler 5.11.2018 - 02:08
Witcher Doctor nerede?

Geçtiğimiz gece duyurulan Diablo Immortal, genel olarak video oyun dünyasının eleştiri noktası olsa da, bazı kesim oyuncular oyunun neler içereceği konusunda oldukça meraklı durumda. Özel bir sinematik fragmanla duyurulan Diablo Immortal, PC ve konsollarda karşılaştığımız Diablo deneyimini mobil platformlara taşıyor. Koreli mobil rol yapma oyunlarına benzetilen Diablo Immortal'da kaç adet sınıf olacağı ise oyunu bekleyenlerin merak ettiği bir başka soru oldu. Oynanış fragmanında gösterilen Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer ve Wizard sınıflarının yanında gösterilmeyen Witch Doctor sınıfının oyunda olmayacağı söyleniyor.

Diablo Immortal'da kaç sınıf olacak?

İlerde oyuna yeni sınıflar eklenir mi? Bilemeyiz. Fakat oyunun sürekliliğinin sağlanması açısından Diablo Immortal'a ne gibi içerikler gelecek merak ediyoruz. Witch Doctor sınıfının oyuna neden eklenmediği ise büyük bir merak konusu oldu. Hikaye olarak ikinci ve üçüncü oyununun arasında geçeceği açıklanan Diablo Immortal, muhtemelen mikro ödemeleri de beraberinde getirecek.

Heartstone ile mobilde yakaladığı başarıyı devam ettirmesi beklenen yapım, kemik Diablo kitlesi tarafından pek fazla beğenilmedi. Bakalım ilerleyen günlerde Blizzard, oyuncuların fikrini değiştirebilecek mi? Hep beraber göreceğiz.

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 20:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
BOoYy
BOoYy 5.11.2018 13:28
İyice saçmalamışlar action-rpg türünün atasını yap, bu oyun tarzına yön vermen gerekirken her gecen gün seviyeni düşür. Tamamiyle para odaklı gitsinler bakalım bu kafa sonları olacak haberleri yok path of exile bak adamlar bildiğin diablo 2 devamını yapmışlar dedirtecek cinsten oyun yaptılar Lost Ark, Wolcen: Lords of Mayhem hiç mi gözüne ilişmedi eeeyyyy blizord
BOoYy
BOoYy 6.11.2018 16:34
Süper zekanın kim olduğu belli çünkü pay to winle karıştırıyorsun sadece bir karakter sınıfına (necromencer) bir oyun parasını verirken sorun yok bedava olup, kalite bir oyun sunan ve içerik geliştirmelerini sadece skinlerden aldığı ücret üzerinden yaşımını ve gelişimini sağlarken sorun var dahice
MK Okuru
MK Okuru 5.11.2018 20:01
Path of exile zaten para odaklı değil demi süper zeka?
Masterlee
Masterlee 5.11.2018 15:24
Gerçekten Path of Exile denedim ve çok hoşuma gitti. Atmosfer falan çok güzel Daha çok başındayım ama sardı valla :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2018 02:20
Diablo 4 açıklanınca alayınız gidip alacaksınız buradan artislik kasmayın hiiiç gerçekçi durmuyor. :D Metallica'ya sürekli laf atardı metalci tayfa yıllarca... Yıl 1999... Alayı konserdeydi agagagag. Aynı hesap..

Keep calm and be patient derim yani. :D POE falan geçiniz bu işleri... Agagagagag
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2018 02:18
Siz anlayın anlamayın ama Diablo 3'ün ( Diablo evreninin ) prodüksiyon kalitesi, mekanikleri, atmosferi, ve özellikle class'ları, dünyası, lore'u ve oyun mekanikleri, gameplay'i fersah fersah ötesinde POE'nin.. Ayrıca POE para tuzağı, yüzlerce dolar harcıyor insanlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2018 02:16
O yüzden siz ya da yabancı yorum yapanlar her yerde ISTEDIGI kadar Path of Exile diye tuttursun hiç bir şey değişmeyecek. O derece kompleks oyunlar ÇOK satmaz. Blizzard'ın içi rahat merak etmeyin, zira Diablo 4 geldiğinde insanlar alacak. :)

Gameplay'i kıyas bile kabul etmez POE'nin Diablo 3 ile.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2018 02:14
Şunu anlayın ilk önce. Hack and slash türü oyunlardan geçilmeyen devasa bir gelir getiren mobil platforma Diablo çıkması değil, çıkmaması TUHAF bir durumdu zaten bu zamana kadar, iki mantık yürütün bulursunuz, ciddiyim, zor değil. :D

İkinci; action-rpg hack and slash türü satmıyor. Diablo hariç...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo Immortal'da kaç adet oynanabilir sınıf bulunacak?
İlginizi Çekebilir