Diablo 4 özelleştirme stilleri rehberi

Ersin Kılıç 6.05.2023 - 18:12
Oyunun çıkışından önce Blizzard bir açıklama daha yaptı ve Diablo 4 özelleştirme stilleri rehberi yayınlandı. Peki rehberde neler var?

Diablo 4 için artık geri sayım başladı. Çıkışına neredeyse bir aylık bir süre kalan oyun için doğal olarak yeni bilgiler ve detaylar da gelmeye devam ediyor. Blizzard bu sefer de Diablo 4 özelleştirme stilleri rehberi konusunda yeni detayları paylaştı. Firmanın açıkladığı bilgiler şu şekilde;

Diablo 4 özelleştirme stilleri rehberi açıklandı

6 Haziran’da çıkacak oyunda çeşitli karakter özelleştirmeleri oyunculara farklı tarzlar yaratma imkanı sağlayacak. Diablo IV'te dış görünüşten açık dünyada ilerlerken kullanacağın yeteneklere kadar her noktada oyuncu seçimi büyük bir rol oynuyor. İşte yeni özelleştirme stilleri ile ilgili önemli detaylar.

Diablo 4 özelleştirme stilleri rehberi

  • Macerana başlarken tercih ettiğin oyun tarzına göre beş sınıftan birini seç. Barbar yakın mesafe silahlarda ustadır. Büyücü güçlü element büyüleriyle düşmanlarını uzaktan katledebiliyor.

  • Haydut müthiş bir çevikliğe sahip ve hem uzak hem de yakın mesafeden savaşabiliyor. Druid güçlü yaratıklara dönüşebiliyor ve doğa büyülerini kullanabiliyor.

  • Ölüm Büyücüsü savaşta ona eşlik etmesi için ölüleri çağırıyor, kan ve kemik büyülerini kullanıyor.

  • Yetenek Ağacı sayesinde oyuncular seviye atladıkça farklı yeteneklere, pasif güçlere veya geliştirmelere erişerek güçlenebiliyor. Herhangi bir yeteneği bir yetenek puanıyla açabilir ve ilave yetenek puanları kullanarak geliştirebilirsin.

  • Mükemmeliyet Panosu oyuncuların oyun tarzlarına göre karakterlerini özelleştirebilmelerini sağlayan bir oyun sonu safhası sistemidir. Burada Mükemmeliyet puanı harcayarak nitelik artışı sağlayan, yeteneklerini değiştiren, yeteneklerin arasında yeni bağlantılar kuran veya karakterinin oynanışını tamamen değiştiren noktalara erişebilirsin.

  • Efsanevi Eşyalar oyuncuların Korunak'taki maceraları sırasında bulabilecekleri güçlü ve nadir eşyalardır. Yetenekleri değiştiren ya da geliştirenler de dahil birkaç farklı Efsanevi Eşya türü var.

  • Önceki oyunlarda yer alan pek çok klasik ve nadir eşya, Eşsiz Eşya adı altında geri dönüyor. Bunlar pek çok yönden Efsanevi Eşyalara benziyor fakat bu eşyaların etkileri bulundukları teçhizattan çıkarılıp başka teçhizatlara aktarılamıyor.

  • Eşyanın seviyesini arttırmak ya da ona yuva eklemek için kasabadaki üretim ustalarını ziyaret ederek teçhizatlarını geliştir.

Diğer yandan yeni karakter özelleştirme sistemi sayısız karakter oluşturma seçeneği sunuyor. Çeşitli yüzlerden, saç stillerinden, ten renklerinden ve dövmelerden istediğini seçebilirsin. Her sınıf, sana karakterini istediğin şekilde oluşturabilme imkânı sunan kendine özgü seçeneklere sahip.

Transmog'lar sayesinde oyuncular, bir zırh parçasının ya da silahın farklı bir tasarımda görünmesini sağlayabiliyor. Korunak'taki yolculuğun boyunca, karakterine tarz katacak birçok görünüş toplama fırsatına sahip olacaksın.

Ayrıca bakınız: Diablo 4 sistem gereksinimleri

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 14:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2023 06:30
Oynanışa etki etmeyen çeşitlilik hiç bir işime yaramaz. Oynanış açısından diablo 3 bile daha çeşitli idi çıkış yaptığı ilk yıl.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2023 14:41
Almayacağım diyorum ama galiba yine kendimi tutamayacağım. Diablo ya zaafım var. İlk pc oyunlarımdan biriydi. Immortal biraz hevesimi kaçırmış olsa da ismine hürmeten bir şans vermek gerek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2023 19:47
umarım bu oyunuda diablo 3 gibi yapmazlar biraz poe ve diğer arpglerden örnekler koysunlar oyuna itemization ve çeşitlilik vasat oyunda diablo immortala çok benzemiş oyun içerik olarak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 4 özelleştirme stilleri rehberi
İlginizi Çekebilir