Diablo 3'ün yalnızca online oynanmasının sebebi ne?

Murat Sağlam 2.09.2011 - 10:10
Blizzard konuya açıklık getirdi
Diablo 3'ün tek kişilik modunun bile sürekli bir internet bağlantısına ihtiyaç duyacak olması birçok oyuncuyu üzmüştü. Dolayısıyla herkes bunun bir kopya koruması olduğunu düşünmekten geri durmadı. Fakat Blizzard'dan Frank Pearce, bu eylemdeki amaçlarının kesinlikle kopya oyuna karşı bir savaş vermek olmadığını, yalnızca bir komünite hissini oluşturmak istemeleri olduğunu belirtti.

Diablo 3'ün yalnızca online oynanmasının sebebi ne?
Pearce, "Tabii ki kopya oyunlara karşı bir önlem değil diye diretemem. Bir nevi kopya koruması olarak da düşünebilirsiniz ama asıl amacımız kesinlikle bu değildi. Temelde bakarsanız, eğer bir oyuncu Diablo 3'ü kopya olarak oynamak isterse emin olun ki bir yolunu bularak internet bağlantısı gerektirmeyecek şekilde de oynayacaktır. Bizim bunun önüne geçmemiz imkansız."

"Tek isteğimiz, Diablo 3'ü kopya olarak oynamak istemeyen oyuncuların belli bir topluluk yani komünite bilincine sahip olabilmeleri ve bu birliktelik içerisinde Diablo 3'ten maksimum verimi ve zevki alabilmeleri." sözleriyle açıklamasını noktalamış.

Diablo 3 yakında Beta testine başlayacak ve bu sayede internet bağlantınızı test etme fırsatınız da olacak. Diablo 3 Beta gelişmeleri için bizi takip etmeye devam edin.
Yorumlar 93
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2024 03:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2017 19:10
diablo 3 alinca online nasil oyunabilioz ki?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 3'ün yalnızca online oynanmasının sebebi ne?
İlginizi Çekebilir