Diablo 3'ün çıkış tarihi 12 Mart'ta mı geliyor?

Özgür Yıldız 8.03.2012 - 11:35
Blizzplanet'tan sağlam bir tahmin.
Çıkış tarihi artık iyice bir muamma haline gelen Diablo 3, Blizzard'a yakın olan Blizzplanet sitesinden yeni bir tahminle hayranlarını tekrar heyecanlandıracağa benziyor.

Blizzplanet'ın "Diablo 3'ün çıkış tarihi açıklanacak" dediği tarih ise 12 Mart. Bunun için bazı ipuçlarını sunan site, açıklamanın CeBIT fuarında yapılacağı söylentisini ise kabul etmiyor. Bugüne kadar Blizzard'ın tüm oyunlarını basın açıklamalarıyla yaptığını belirten Blizzplanet, baş tasarımcı Jay Wilson'ın "çok yakında açıklanacağını" söylemesi üzerine Twitter'dan sorulan "1-10(10 en yakın olacak şekilde) çıkış tarihi açıklaması ne kadar yakın?" sorusuna cevap olarak "9" cevabını vermesini de bir diğer ipucu olarak veriyor.,

Diablo 3'ün çıkış tarihi 12 Mart'ta mı geliyor?
Geçtiğimiz haftalarda Kuzey Amerika'ya 100 bin adet beta kodunun dağıtılmasından sonra bizim de dahil olduğumuz Avrupa'daki birçok siteden sunulan beta kodlarının da, oyunun sunucuları için bir stres testi olabileceği belirtiliyor. Bununla birlikte 19 Mart'ta World of WarCraft'ın yeni ek paketi Mists of Pandaria'yla ilgili yeni bilgilerin açıklanacağı biliniyor. Bu yüzden Diablo 3 açıklamasının, bundan 1 hafta öncesinde yani 12 Mart'ta yapılacağını söylüyor.
Yorumlar 57
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2024 10:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 3'ün çıkış tarihi 12 Mart'ta mı geliyor?
İlginizi Çekebilir