Diablo 3'ten yeni bilgiler geldi

Mahmut Saral 7.02.2012 - 15:12
Kaç kişi Co-Op yapabilecek? Sesli iletişim var mı?
Blizzard'ın topluluk yöneticisi Bashiok, yaklaşmakta olan Diablo 3 hakkında birkaç yeni bilgi verdi. Öncelikle oyunun 2012 yılında çıkması için çalışıldığını, ancak hala net bir tarih olmadığını belirtelim.

Yeni bilgilere göre, Diablo 3'te 4 kişiye kadar Co-Op oynanışa destek verilecek. Üstelik oyunda 5 farklı sınıf olmasına rağmen.

Ayrıca Diablo 3'te sesli sohbet desteği olmayacak, en azından ilk başta. Blizzard, bir oyunda sesli sohbet özelliğini denemeden önce iyice emin olmak istiyormuş. Bu sebeple PC kullanıcılarının Teamspeak gibi programlara güvenmeye devam etmeleri gerektiği belirtilmiş.

Bir diğer bilgi ise, oyunun görselliğiyle alakalı. Bashiok'un belirttiğine göre Diablo 3'te yüksek çözünürlüklü dokular olmayacakmış. Ancak bu yine de oyunun kötü görüneceği anlamına gelmiyor, sadece yüksek çözünürlükte dokulara gerek olmadığı belirtilmiş.

Bu arada son olarak, sıradaki beta yamasıyla birlikte yeni bir skill sisteminin oyuna ekleneceğini, bazı karakter sınıflarında da güncellemelerin yapılacağını söyleyelim.

Diablo 3'ten yeni bilgiler geldi
Yorumlar 25
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2024 08:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 3'ten yeni bilgiler geldi
İlginizi Çekebilir