Diablo 3 için "Karakter Profili" özelliği açıklandı

Murat Halilbeyoğlu 14.05.2012 - 10:36
Artık hayatınızı buradan takip edeceksiniz
Blizzard'ın yayınladığı yeni basın bülteninde oyun çıktıktan sonra gelecek bir özellik olan karakter profili açıkladı. Bültende şunlar belirtiliyor:

"Diablo 3'ün çıkışından kısa bir süre sonra resmi sitemize yeni bir özellik ekleyeceğiz. Profiller sizin tüm karakterleriniz hakkındaki bilgileri bir bakışta görmenizi sağlayacak, diğer kişilerle paylaşmanıza imkan sunacak ve diğer kahramanların yaptıkları başarımları görmenize fırsat sunacak.

Kişiselleştirilmiş menümüz sayesinde kendi kahramanınızı ve arkadaşınızın kahramanınızı sitemizde dolaşırken görebileceksiniz.

İlk profil yayınlamamızda aşağıdaki iki özellik olacak:

Kahramanınızın Diablo 3 ana senaryosunda ne kadar ilerlediğini, kaç tane düşman öldürdüğünüzü, düşmüş Hardcore kahramanlarınızın isimlerini ve oynanış sürelerini ve dahasını gösteren bir kariyer sekmesi.

Diablo 3 için "Karakter Profili" özelliği açıklandı

Boyalar, mücevherler, vs. gibi eşyalarında dahil olduğu tüm araçlarınızı, yetenek ve özelliklerinizi, Follower'larınızın yetenek ve malzemelerini ve dahasını gösteren bir kahraman sekmesi.

Aynı zamanda sizin artisan ve achivement'larınızı gösteren sekmeleri de eklemeyi planlıyoruz. Profiller en kısa zamanda siteye eklenecektir."
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2024 03:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 3 için "Karakter Profili" özelliği açıklandı
İlginizi Çekebilir