Diablo 3 Beta Key'leriniz hazır!

Merlinin Kazanı 1.03.2012 - 21:26
Güle güle kullanın
Aral İthalat ve Merlin'in Kazanı işbirliği ile 20-26 Şubat tarihleri arasında yaptığımız ve sonucunda 100 (yüz) okurumuza Diablo 3 Beta Key'i hediye ettiğimiz yarışmamızın kazananlarını dün sizlere "Diablo 3 Beta Key sonuçları" başlıklı haberimiz ile açıkladık.

Öncelikle buradan tüm katılımcı arkadaşlarımıza tekrardan gönülden teşekkür eder, kazanan herkesi ise tek tek tebrik ederiz.

Diablo 3 Beta Key'leriniz hazır!
Evet, siz üstünüze düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiniz artık sıra bizde. Okumuş olduğunuz haberin yayınlanma saatinden itibaren kazananlara Diablo 3 Beta Key'lerini göndermeye başlayacağız. O yüzden henüz kodlarını alamayan arkadaşlardan birazcık sabır istiyoruz.

Kodlarınızı, sizlere gönderilen özel mesajlar aracılığı ile alacaksınız. Bu mesajları alabilmek için de kullanıcı adınız ve şifreniz ile sitemize giriş yapmanız gerekmektedir. Kodları kullanabilmek için ise Blizzard'ın Battle.net sitesine üye olmalı ve onları aktif etmelisiniz. Aşağıda, bu iki işlemi ayrı ayrı anlattığımız linklerimizi bulabilirsiniz.

Diablo 3 Beta kodu ile alakalı sorunlarınız için merlindiablo3@gmail.com'a mail atabilirsiniz.

DİKKAT!
Bu tarihten (01.03.2012) itibaren bir hafta (7 gün) içinde verilen kodu aktif etmeyen üyelerimiz haklarını kaybedecek ve hakları yedek talihlilere geçecektir. Yedek talihli sırası "Diablo 3 Beta Key sonuçları" haberinde yayınladığımız "Yedek Talihliler" listesindeki sıraya göre liste başındaki üyeden başlanarak dağıtılacaktır.

DIABLO 3 BETA KODUNU NASIL ÖĞRENECEĞİNİZİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

DIABLO 3 BETA KODUNU BATTLE.NET ÜZERİNDEN AKTİF ETMEYİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

 
Yorumlar 75
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2024 09:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 3 Beta Key'leriniz hazır!
İlginizi Çekebilir