Diablo 2

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Hile Kodları
.../diablo2/save/playername.d2s dosyasını bir hex editör yardımı ile açın ve “00000265” e gidin  bu alanı "9f860100" şeklinde değiştirdiğinizde 99999 coin kazanırsınız.

Oyunun herhangi bir noktasında öldüğünüzde şehire dönüp eliniz ve üstünüzdeki eşyaları kaybetmiş olarak başlıyorsunuz. Öldüğünüzde [Alt] + [Tab] ile windows ekranına geçin, [Ctrl] + [Alt] + [Delete] ile oyunu kapatın, daha sonra tekrar oyuna girdiğinizde elinizdekilerin geri gelmiş olduğunu göreceksiniz.

Gizli inek bölümüne (secret cow level) gitmek için öncelikle "oyunu bitirmiş olmanız" ve aşağıdaki eşyalara sahip olmanız gerekli:

1.Wirts Leg 2.Tome of Town Portal (İçinde scroll'larla birlikte) 3.The Horadric Cube Oyunu bitirdikten sonra Act 1'deki "Rogue Encampment"e geri dönün; "Wirts Leg" ve "Tome of Town Portal"ı "The Horadric Cube"ün içine koyun ve "transmute" edin. Bu eşyalar yok olacak ve ilk anda hiçbir şey olmayacak fakat inventory'nizi kapattığınız zaman sizi gizli inek bölümüne (secret cow level) götürecek olan kırmızı bir portal açılacak.

Not: Unutmayın bu ipucu SADECE Act 1'deki Rogue Encampment'te çalışır.
Diablo 2
İlginizi Çekebilir