1/2

Devil's Attorney (Mobil İnceleme)

Murat Oktay 30.04.2013 - 12:26
Şahidin yoksa davayı kazanamazsın.
Genel: 87
Grafik: 91
Ses: 87
Oynanış: 85

Mobil oyunlar her kadar AAA oyunların yerini tutmasalar da kimileri günün sonunda son derece keyifli saatler geçirtebiliyor. Genelde çok uzun olmayan bu oyunlar fiyat olarak da daha ucuzlar. Candy Crush Saga, Plants vs Zombies ya da Angry Birds bunlardan bazıları.

Devil's Attorney (Mobil İnceleme)
Şimdi bunların arasında Devil’s Attorney ya da Türkçesi ile “Şeytan’ın Avukatı” da girdi. Kısa bir süre önce CSR Racing’den istediğimi aldığımı düşündüğüm bir vakit, yeni bir oyun arayışına girmiştim. Ne yalan söyleyeyim, 6 ay kadar önce çıkan Devil’s Attorney’i daha önce duymamıştım. Google Playstore’da dolaşırken oyun bölümünde karşıma çıktı. “Editörün Tercihi” olarak yer alıyordu. Gelen yorumlar da oldukça iyi olunca bana indirmek düştü. Fiyatı da oldukça uygun idi ve satın aldım. Sadece 2.98 USD.

Kötüyüm ben kötüyüm...
Oyunda Max McMann isimli, genç bir avukatı yönetiyoruz. Mesleğine yeni başlamıştır. Ancak doğru kararlar vererek avukatlıkta hızlıca yükseleceğiz. Elbette buradaki ince ayrıntı, şeytanın avukatlığı yapıyor olmamızda. Aldığımız işler, genelde kaybedilecek olan davalar. Şahitler ve kanıtlar olsa dahi onları rahatlıkla çürütebilecek bir kabiliyetimiz var. Devil’s Attorney’i sıra tabanlı strateji sınıfında değerlendirsek de daha çok puzzle türünü içeriğinde barındırıyor. Davaları kazanmaya çalışırken genelde bir bulmaca mantığı ile ilerliyoruz.

Devil's Attorney (Mobil İnceleme)
Sınırlı sayıdaki saldırı ve savunma hakkımız ile karşımızdakileri çökertmek birincil hedefimiz. Ancak bunu gerçekleştirirken genelde birçok farklı yöntemle ilerlememiz gerekiyor. Kimi zaman en doğru taktik saldırı olurken kimi zamanda savunmaya çekilip, rakibimizin kendine zarar vermesini sağlamamız lazım.