Detective Pikachu'dan içinizi ısıtacak bir fragman yayınlandı

Ersin Kılıç 23.04.2019 - 10:29
What a Pikachu world

Gösterime girmeyi bekleyen bir çok önemli film olsa da dünya genelinde bu yılın belki de en çok merak edilen filmi olan Detective Pikachu'dan içinizi ısıtacak bir fragman daha geldi. Dünya Günü'ne özel olarak yayınlanan bu fragmanda birçok yeni sahne bulunuyor.

Detective Pikachu'dan Dünya Günü'ne özel fragman geldi

Ryan Reynolds tarafından paylaşılan bu fragmana genel olarak baktığımızda Dünya Günü dolayısı ile Pokemon dünyasından en güzel sahnelere yer verildiğini görüyoruz. Zaten "What a Pikachu World" olarak yayınlanan bu video ile "What a wonderful world" şarkısına da gönderme yapılmış. Nitekim yeni fragmanın tema şarkısı olarak da bu parçanın kullanıldığını duyuyoruz.

Detective Pikachu filminde ünlü oyuncu Ryan Reynolds dışında daha önce Inception, The Last Samurai, Godzilla ve Transformers gibi filmlerde de rol alan Ken Watanabe, The Get Down, Paper Towns gibi filmlerde yer alan Justice Smith ve Big Little Lies, Supernatural gibi dizilerde de yer alan Kathryn Newton gibi oyuncular da yer alıyor. Filmin gösterim tarihi ise 10 Mayıs 2019 olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Detective Pikachu'dan içinizi ısıtacak bir fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir