Detective Pikachu yönetmeni, film hakkında açıklamalar yaptı

Furkan Güler 8.05.2019 - 10:42
Film beklentileri karşılayacak mı?

Pokemon fanlarını heyecanlandıran Detective Pikachu filminin vizyona girmesine çok az kaldı. 10 Mayıs 2019 tarihinde vizyona girecek olan film, büyük bir heyecanla bekleniyor. Film vizyona girmeden önce ise filmin yönetmeni Rob Letterman, film hakkında bazı açıklamalar yaptı. Letterman, film üzerinde çok çalıştığını ve hardcore Pokemon fanlarını tatmin etmek istediğini belirtti.

Detective Pikachu filminin yönetmeni, film hakkında açıklamalar yaptı

Kritik puanlarına baktığımızda pek iyi puanlar alamayan Detective Pikachu filmi, bakalım Pokemon fanları tarafından nasıl karşılanacak? Hikaye gidişatı, senaryo, oyunculuk ve karakterler açısından yeterli olmayan Detective Pikachu filminin gişesi, muhtemelen filmin maliyetini kurtarır. Ancak keşke film genel itibariyle biraz daha sağlam bir anlatıma sahip olsaydı diyoruz.

Detective Pikachu'da ünlü oyuncu Ryan Reynolds dışında daha önce Inception, The Last Samurai, Godzilla ve Transformers gibi filmlerde de rol alan Ken Watanabe, The Get Down, Paper Towns gibi yapımlarda yer alan Justice Smith ve Big Little Lies, Supernatural gibi dizilerde de yer alan Kathryn Newton gibi oyuncular da yer alıyor. Peki siz Detective Pikachu filmi için heyecanlı mısınız? Fikirlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2019 08:28
Ben hikâyenin bir Avatar , Titanic yada Back to the Future olmasını beklemiyorum. Oyun sektöründen örnek olarak , hikâyenin SlyCooper 4 , God of War , Star Fox Asault ,The Legend of Zelda Twiglight Princess , Halo 4 gibi vurucu veya dikkat çekiçi olmayacacağıda bariz. Ama yinede güzel bir film.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2019 23:34
Film aynı isimli 3ds oyununun uyarlamasidir. Beklentiler bu oyundan yana olmalıdır. Başka bir pokemon hikayesi beklemek saçma olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Detective Pikachu yönetmeni, film hakkında açıklamalar yaptı
İlginizi Çekebilir