Pokemon: Detective Pikachu filminin logosu yayınlandı

Ersin Kılıç 27.08.2018 - 11:32
İlk fragmanı merakla bekliyoruz

Ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada milyonlarca hayranı bulunan Pokemon için geçtiğimiz yıl bir duyuru gelmiş ve Detective Pikachu filmi resmiyet kazanmıştı. İşte oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken filmin logosu resmi olarak yayınlandı.

Detective Pikachu filminin logosu yayınlandı

Filmin haklarını elinde bulunduran Legendary Pictures, filmin ilk resmi görselini de böylelikle yayınlamış oldu. Filmin logosuna baktığımızda tabi ki Pokemon ibaresini de görüyoruz. Logo ile birlikte alt tarafta ise filmin 2019 yaz aylarında geleceğine dair bir ibare de bulunuyor. Aynı isimli bir oyunu da olan Detective Pikachu filminde Pikachu'yu ünlü oyuncu Ryan Reynolds'un seslendireceği daha önceden açıklanmıştı. 

Detective Pikachu filminde Ryan Reynolds dışında daha önce Inception, The Last Samurai, Godzilla ve Transformers gibi filmlerde de rol alan Ken Watanabe, The Get Down, Paper Towns gibi projelerde yer alan Justice Smith ve Big Little Lies, Supernatural gibi yapımlarda da yer alan Kathryn Newton gibi oyuncular da yer

Gösterim tarihi 10 Mayıs'tan yaz aylarına ertelenen Detective Pikachu filminde Pikachu'yu kaçırılan bir karakteri bulmaya çalışırken göreceğiz. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Detective Pikachu filminin logosu ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir