Destiny 2'yi TPS kamera açısına çeviren bir hata keşfedildi

Furkan Güler 25.01.2019 - 12:59
FPS'ten sıkılanlar için.

Son yılların en çok satan FPS oyunu serisi haline gelen Destiny, ikinci oyunuyla oyunculara nihayet güzel bir deneyim yaşattı. İlk oyunda karşılaşılan hataları düzeltip ikinci oyunu yapan Bungie, geçtiğimiz dönemlerde Forsaken güncellemesiyle oyuncuları mutlu etmişti. Şimdi ise video oyun tarihinin en pahalı serilerinden bir tanesi olan Destiny'i TPS oynamaya yarayan bir hata bulundu. Normalde FPS kamera açısıyla oynanan Destiny 2'nin bu hatasıyla birlikte oyunu TPS oynayabilirsiniz. Oyunda bulunan Stormcaller özelliğini doğru zamanda kullandığınızda oyun TPS kamera açısında takılı kalıyor ve siz oyunu kapatana kadar oyun FPS kamera açısına geçmiyor. İlk başta yapmakta zorlanabileceğiniz bu hatayı eliniz alıştığınızda kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz. Ayrıca hatayı gerçekleştirip TPS kamera açısına geçtiğinizde, bazı yaratıkların bu hatayı bozabildiğini belirtelim.

Destiny 2'yi TPS oynamaya yarayan bir hata bulundu

Activision ile ayrılan Bungie'nin, Destiny 2'yi daha ne kadar destekleyeceğini merak ediyoruz. Destiny markasını 10 yıl boyunca destekleyeceğini söyleyen geliştiriciler, muhtemelen şu anda Destiny 3 üzerinde çalışmalara başlamıştır diye düşünüyoruz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2019 19:07
Bu yapımcılardaki akıl tutulması nerden geliyor acaba. TPS de bu kadar iyi görünen bir oyunu tek kameraya sıkıştırmak için baya bir çaba lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2019 13:20
3-4 ayda bir oluyor o tps glitch i
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2'yi TPS kamera açısına çeviren bir hata bulundu
İlginizi Çekebilir