Desperados III minyatür fragmanı yayınlandı

Alparslan Gürlek 5.06.2020 - 15:21
Desperados III için yayınlanan interaktif videosundan sonra PlayStation kanalında “Minyatür tanıtım videosu” başlığı altında bir video daha yayınlandı.

Desperados III için PlayStation resmi YouTube hesabından “Minyatür tanıtım videosu” başlığıyla bir video yayınlandı. Bu zamana kadar alıştığımız “oyun tanıtımı” tanımının dışına çıkan video, keyifli ve yaratıcı olmuş. Mimimi Games tarafından geliştirilen serinin üçüncü oyunu Desperados III, 16 Haziran 2020 tarihinde çıkacak. Desperados III için daha önce de bir interaktif tanıtım videosu yayınlanmıştı.

Desperados III minyatür fragmanı yayınlandı

Oyundaki ortamların küçültülmüş fiziksel maketlerinin yapıldığı, küçük insan modellerinin arasında savaştığı video bugüne kadar oyunlarda pek sık rastlamadığımız bir tanıtım videosu türü oldu. Sevimli küçük kasaba meydanlarında ya da kırsallarda yine bir o kadar sevimli kovboy modellerinin birbirine balta, silah, varil –evet varil, adamın üzerine yuvarladı…- gibi çeşitli silahlarla birbirini öldürdüğü ilginç bir video oldu. İlginç ama güzel, sanatsal bir video olmuş. Nispeten kısa olduğuna da değinmek lazım, 1.40dk boyunca oyuna ait ortamları, atmosferi ve müzikleri dinlediğimiz videonun sonuna doğru, oyun içi dijital görüntülere geçiliyor. 

THQ Nordic resmi YouTube kanalında ise izlediğimiz minyatür tanıtım videosunun kamera arkası görüntüleri bulunuyor. Kayıtların nasıl alındığı, model sanatçısının nasıl çalıştığı güzel bir şekilde derlenip özel bir video oluşturmuş. Ürünü merak edenlerin yanında işin arkasındaki emeği merak edenler için bilgilendirici, sevimli bir video olmuş da diyebiliriz. 

Desperados 3 hakkında

Desperados 3, Mimimi Studios’un geliştirdiği, THQ Nordic’in de yayıncılığını yaptığı taktiksel bir gizlilik oyunu. Taktiksel gizlilik denince akla birinci şahıs bakış açısı gelse de Desperados, izometrik bir kamera açısına sahip. Red Dead Redemption 2’yi oynadıktan sonra hissettiğimiz vahşi batı teması eksikliğini dolduracak gibi görünen oyun, taktiksel gizlilik türünde başarılı bir ekipten geliyor. Shadow Tactics: Blades of the Shogun oyunundan da bildiğimiz ekip, sanırım taktiksel gizlilik türünü benimsemiş gibi. İleride bu ekipten bu tür daha çok oyun görebiliriz. Kim bilir, önce Uzakdoğu, sonra Vahşi Batı, belki ileride Total War serisi gibi dünyanın ve tarihin her alanında geçen oyunlar yaparlar. Desperados 3, Playstation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platformlarına 16 Haziran 2020 tarihinde çıkacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2020 23:36
ulan ne diyim size...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2020 10:15
comondos vardı onu taklit etti bu oyun , comandos iki efsaneydi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2020 20:43
Resime bak sanki red dead redemption 3 oyunun aslina bak 100 mil yikseklikten kucuk karinca izler gibi bocek savasi izle bu tur oyunlar oynayanda bocek beyinli fark yok .
Kalan Karakter: 300 Gönder
Desperados III minyatür fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir