Demon's Souls Remake duyuruldu

Özgür Deveci 12.06.2020 - 17:49
FromSoftware tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan Demon's Souls oyununun Remake sürümü PlayStation 5 için duyuruldu.

FromSoftware tarafından 2009 yılında PlayStation 3 için piyasaya sürülen Demon's Souls uzun bir aradan sonra geri dönüyor. Geçtiğimiz sene Demon's Souls'un yeniden yapıldığını dair bazı iddialar ortaya atılmıştı. Aradan tam 1 yıl geçti ve söylentiler nihayet doğrulandı. Dün akşam gerçekleşen Sony'nin PlayStation 5 sunumunda oyunun Remake sürümü duyuruldu.

Demon’s Souls her ne kadar bir FromSoftware oyunu olsa da oyunun Remake sürümü FromSoftware tarafından geliştirilmiyor. Oyunun Remake sürümü daha önce Shadow of the Colossus’un Remake versiyonunu yapan Bluepoint Games ve Japan Studio tarafından geliştiriliyor. Oyunun asıl geliştiricisi FromSoftware ise şu anda Game of Thrones'un yazarı George R. R. Martin ile birlikte Elden Ring üzerinde çalışıyor.

Demon's Souls Remake duyuruldu

Demon's Souls Remake duyuruldu

Demon's Souls hayranları, fragmanın sonunda FromSoftware ismini göremedikleri için endişelenmiş olabilir. Ancak şunu belirtmek gerekir ki, oyunun geliştiricisi Bluepoint Games, daha önce Shadow of the Colossus ve Metal Gear Solid HD Collection'ın Remake sürümlerini piyasaya çıkardı ve oyuncular tarafından da oldukça beğenildi. O nedenle yeni oyunumuz emin ellerde, rahat olabilirsiniz. Oyunun yayınlanan duyuru fragmanına baktığımızda ise grafiklerde büyük bir revizyon yapıldığını görüyoruz. Tower Knight'tan Dragon God'a kadar birçok mekanın yenilenmiş hallerini gördüğümüz duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan videonun açıklamalarında "SIE Japan Studio ve Bluepoint Games'ten bir PlayStation klasiği olan Demon Souls'un yenilenmiş versiyonu geliyor. Tamamen baştan yapılan ve ustaca geliştirilen bu remake, Demon's Souls'un hikayesini eşsiz bir görsel kalite ve inanılmaz performansla yaşamaya davet ediyor." ifadeleri yer alıyor.

Sony’nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı "Oyunların Geleceği" etkinliğinde Demon's Souls Remake dışında daha birçok oyun duyuruldu. Aralarında bizi şaşırtan oyunlar olduğu kadar, heyecanladığımız ve ağzımızı açık bırakan oyunlarda oldu. Buna ek olarak PlayStation 5’in teknik özelliklerini ve duyurulan diğer oyunları merak ediyorsanız buradan bakabilirsiniz.

Son olarak yayınlanan duyuru fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler Demon's Souls Remake'i merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2020 19:34
benim merak ettiğim tek şey pc yede gelicekmi oyunun ne kadar iyi olduğunu herkes biliyor
Demon Hand
Demon Hand 17.06.2020 12:56
Önceden yayınlamayı düşünmeleriyle Remastered'ın, Remake'in bir ilgisi yok. PC'ye de çıkarıp Remake yapabilirler yine.
Demon Hand
Demon Hand 17.06.2020 12:55
Arkadaşım kim kimin yorumuna atlamış sen ne anlatıyorsun ya? Adam Demon's Souls'un PC'ye gelip gelmeyeceğini sormuş, Phoenixboy da cevap vermiş ve güzelce açıklamış neden gelmeyeceğini. Madem biliyor o zaman neden PS3 emulatörüyle oynanabilir diyor? Emulatörle oynayınca oyun PC'ye gelmiş mi oluyor mantığa gel. Kardeşim Dark Souls'un niye çıktığını bilmiyorsun daha. Gelemez, bunu Dark Souls'un niye çıktığını bilen herkes biliyor. Demon's Souls'un hakları Sony'de, FromSoftware'de değil. Bu yüzden adamlar oyunun Avrupa'da çok tuttuğunu görünce PC'ye de çıkarmak için yeni bir IP olan Dark Souls'u çıkardı. PS3 zaten 2006'da çıkmış bir konsol. Emulatörü de yaklaşık 2-3 senedir düzgün bir şekilde çalışır durumda. 7-8 sene sonra PC'de oynarsınız anca Demon's Souls Remake'i. Öncesinde beklemeyin.
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2020 08:06
Phoenix arkadaş sen neden herkesin yorumuna atlıyorsun? Adsm da büliyor sadece ps3 oyunu olduğunu. Belki remake i getirecekler ne biliyosun? Sonuçta from software sony stüdyosu değil ki.
Phoenixboy
Phoenixboy 14.06.2020 08:17
Emulatorlere birşey demiyorum zaten. Ben resmi olarak oyunun PC'ye çıkmadığını belirtmek istedim. Eğer önceden oyunu yayınlamayı düşünselerdi Dark Souls remastered gibi gelebilirdi ki bu oyun Dark Souls'tan önce çıktı. Demon's Soul Remake PS5'e geldiğine göre hala oyunun hakları Sony'de olsa gerek. PC'ye gelmesine gelir ama çabuk geleceğini düşünmüyorum.
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2020 02:05
Phoneix, zaten bu oyun şu an PC'de PS3 emulatoru ile oynanabilir durumda. İsteyen oynayabilir.
Phoenixboy
Phoenixboy 12.06.2020 21:20
Şimdi... Demon' souls, PS3 exclusive bir oyun. Şu ana kadar PC'ye çıkmadı. Bloodborne (2015) bile 5 yıl sonra PC'ye çıkacağını düşünürsek...söylemesi zor bence. Sony, bu oyunu exclusive tutmayı düşünebilir, en azından PS5 ömrünün sonuna gelene kadar.
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2020 21:05
GelİCEK, gidİCEK, ayran İÇEK
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2020 20:03
gelse bile en az 3 sene beklersin daha bloodborne gelmemiş pc'ye bunun geleceğini sanmam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2020 21:03
normal şartlarda ps5 alabilmek için şimdiden para biriktirmeye ihtiyacım var ama BLOODBORNE 2 gelmeden param olsa dahi almayacağım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2020 20:02
souls serisinin atası Demon's Souls, ama nedense seride alışamadığım tek oyun Demon's Souls. Nedendir bilmiyorum. Dark Souls serisindeki tadı yıllardır alamadım.
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2020 20:22
ben de demon's souls'u ve bloodborne'u daha çok sevenlerdenim galiba
Kalan Karakter: 300 Gönder
Demon's Souls Remake duyuruldu
İlginizi Çekebilir