Delta Force Hawk Ops Operatör Listesi

Tunay Şahin 6.08.2024 - 15:03
Delta Force Hawk Ops operatör listesi açıklandı. Operatörlerin özellikleri, rolleri ve taktiksel avantajlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Delta Force Hawk Ops'un yaklaşan lansmanı ile birlikte, geliştiriciler oyun için operatör listesini yavaş yavaş yayınlıyor. Battlefield 2042'ye benzer şekilde, oyuncular oynadıkları operatör için benzersiz pasifler, roller ve avantajlar elde ediyor. İşte Delta Force Hawk Ops operatör listesi ve bekleyebileceğiniz özellikler.

Yeni Delta Force Hawk Ops Operatör Listesi

Yeni Delta Force Hawk Ops Operatör Listesi

Her benzersiz operatör, belirli bir rol oynar ve onlara kendi yeteneklerini kazandıran araçlar, özellikler ve taktikler taşır. İşte her bir operatörün oyun tarzları ve nelerde iyi olduklarına dair detaylar:

OperatörRolTaktikGadget 1Gadget 2Özellik
D-WolfSaldırıMotorlu Dış İskelet: Hareket hızını ve ateş hızını artıran motorlu bir iskeleti etkinleştirin. Düşmanları tekmelemek HP ve dayanıklılığı geri kazandırırken süresini de uzatır.Üçlü Patlayıcı: El bombası fırlatıcı üç patlayıcı ateşler. El bombaları araçlara takılabilir.Duman BombasıTaktiksel Kayma: Çevikliği etkiler ve koşarken ve çömelirken taktiksel kaymaya izin verir.
ShepherdMühendisSonik Felç: Bölgedeki düşman hareket hızını ve ateş oranını azaltan bir drone ateşler. Ayrıca bir alanı savunmak ve düşmanları dört kez vurmak için de kullanılabilir.Sonik Tuzak: Yüzeylere yapışabilen bir tuzak yerleştirir. Menzilindeki düşmanları yavaşlatan sonik bir darbe yayar.Sürtünme BombasıTampon Savunması: Patlayıcıların verdiği hasarı azaltır.
LunaReconRecon Yayı: Açıktaki düşmanların yanından uçarak geçerken düşmanın yerini belirleyen bir sonar takılı bir ok ucu fırlatır.Volt Arrow: Yakındaki düşmanlara zamanla elektrik hasarı veren bir ok fırlatır.Frag GrenadeHunter's Mark: Luna düşmanlara kısa süreliğine hasar verir.
StingerDestekTedavi Tabancası: Birden fazla müttefik hedefe kilitlenir ve onları zaman içinde iyileştirir. İyileştirme ayrıca negatif zayıflatıcıları da kaldırır. Kendi kendine kullanılabilir.Smokescreen: Alanın üzerine bir sis perdesi yerleştiren bir İHA fırlatır. Duman perdesinin açısını değiştirmek için İHA'yı basılı tutun ve çevirin.Hive-Tech Duman Bombası: Üzerinde Terapötik Tabanca kullanılarak müttefikleri iyileştirmek için modifiye edilebilen ve bir alandaki müttefikleri iyileştiren bir duman grande oluşturun.Hızlı Kurtarma: Düşen müttefikleri kurtarmak, o müttefike daha güçlü bir sağlık kurtarma desteği enjekte eder.
VyronSaldırıHava Mermisi Fırlatıcı: Hava patlaması menziline giren düşmanları yere seren bir mermi ateşler.Dinamik İtiş Gücü: Oyuncuyu bir yöne doğru iten jet paketi benzeri bir öğeyi etkinleştirir. Çarpıştığı düşmanları yere sererek bekleme süresini azaltır.E-bombası: Kısa bir süre sonra patlayan zaman ayarlı yapışkan bir bomba.Düşme hasarını azaltır ve düşme hızınızı artırır. Yetenekleri veya araçları kullanmak bu düşme hızını artırır.

Bu operatörler, oyunun dinamiklerini çeşitlendiriyor ve her biri oyunculara farklı taktiksel avantajlar sunuyor. Bu özellikler ve yetenekler, oyuncuların oyun tarzlarına ve stratejilerine göre seçim yapmalarına olanak tanıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2024 01:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2024 00:03
Battlefield 2042 "2" gibi bir oyun olmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Delta Force Hawk Ops Operatör Listesi
İlginizi Çekebilir