Deadpool ve Wolverine İçin Rekor Beklentileri

Tunay Şahin 4.07.2024 - 16:26
Deadpool ve Wolverine filmi, 160-165 milyon dolar arasında rekor bir açılış hafta sonu hasılatı hedefliyor.

Marvel Studios'un Deadpool ve Wolverine filminin vizyona girmesine üç hafta kala, film yerel gişede büyük bir açılış hafta sonu geçirecek gibi görünüyor. Marvel Studios/Disney'in ilk R-rated (Kısıtlı: R - 17 yaşından küçükler için ebeveyn veya yetişkin vasi refakati gerekir. Bazı yetişkin materyalleri içerir.) filmi için potansiyel olarak rekor kıran bir açılış hafta sonuna işaret ediyor.

Deadpool ve Wolverine Rekor Kırarak Gişe Yapmaya Hazırlanıyor

The Merc With a Mouth'un MCU'daki ilk filminin 26-28 Temmuz hafta sonunda yurt içinde en az 160 milyon ila 165 milyon dolar hasılat elde etmesi bekleniyor. Bu sadece filme 2024'ün şimdiye kadarki en iyi açılışını kazandırmakla kalmayacak, aynı zamanda 2016'da gösterime girdiğinde 133,7 milyon dolar toplayan ilk Deadpool filminin elinde tuttuğu bir rekor olan R-rated bir film için şimdiye kadarki en büyük açılış olacak.

Deadpool ve Wolverine İçin Rekor Beklentileri

Filmi beklemeye sabredemiyorsanız Yeni Deadpool & Wolverine Fragmanı'nı izleyin.

Ryan Reynolds'ın Wade Wilson'ını Hugh Jackman'ın Logan'ıyla güçlerini birleştirirken görme ihtimalinin büyük bir cazibe yarattığı bilet satış rakamlarından da anlaşılıyor. Marvel'in bu tahminlerin doğru çıkmasını umacağı aşikâr; zira stüdyonun son Ant-Man and the Wasp: Quantumania ve The Marvels gibi hayal kırıklığı yaratan filmlerin ardından gişede bir başarıya ihtiyacı var. The Marvels, MCU tarihinin en düşük gişe hasılatı elde eden filmi oldu.

Film 26 Temmuz'da sinemalarında gösterime girecek ve her yerde IMAX, RealD 3D, Dolby Cinema, 4DX, Cinemark XD ve premium ekranlarda izlenebilecek. Bu geniş çaplı gösterim seçenekleri, filmin gişe başarısını artırmak için önemli bir rol oynayacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2024 14:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deadpool ve Wolverine İçin Rekor Beklentileri
İlginizi Çekebilir