Dead Rising Deluxe Remaster Duyuruldu

Tunay Şahin 26.06.2024 - 22:18
Capcom, orijinal Dead Rising oyununun modern platformlar için yenilenmiş versiyonu Dead Rising Deluxe Remaster'ı duyurdu.

Capcom, oyun dünyasını şaşırtarak bu hafta, orijinal Dead Rising oyununun modern platformlar için yenilenmiş bir versiyonu olan Dead Rising Deluxe Remaster'ı duyurdu. Bu duyuru, yeni fragman eşliğinde yapıldı ve fragman, oyunun bu yıl içerisinde piyasaya sürülmesinin planlandığını ancak henüz kesin bir tarih verilmediğini belirtti. Fragmanda gösterilen güncellenmiş görseller, oyunun daha modern bir görünüme kavuştuğunu gözler önüne seriyor.

Capcom'dan Yenilenmiş Oyun Duyurusu: Dead Rising Deluxe Remaster

Capcom'dan Yenilenmiş Oyun Duyurusu: Dead Rising Deluxe Remaster

Yayınlanan fragman, genel olarak oyunun yeniden düzenlenmiş versiyonuna sinematik bir bakış sunarken, detaylar konusunda gizemini koruyor. Fragmanda, serinin ikonik karakteri Frank West'in tekrar yer alacağı görülüyor; ancak "Dead Rising Deluxe Remaster"da sunulacak yeni özellikler veya içerikler hakkında daha fazla bilgi verilmiyor.

Fragman, Frank West'in sesiyle, "Alo? Bu şey açık mı? Ben Frank! Frank West! Orada kimse var mı?" diye başlıyor ve ekliyor: "Kameranızı kapın ve Dead Rising Deluxe Remaster'ın büyük haberine hazırlanın. Yakında daha fazla bilgi için bizi izlemeye devam edin."

Oyunun orijinal sürümü 2006 yılında piyasaya sürülmüş ve bu oyunun ardından birkaç devam oyunu ve bir HD remaster gelmişti. Oyun, hayranlar arasında klasikleşmiş durumda ve yeni duyurulan bu remaster, serinin geleceği için umut vaat ediyor. Daha önceki söylentilere göre seride bir yeniden başlatma bekleniyordu, fakat şu an için oyuncuların gözü kulağı bu remaster üzerinde.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2024 17:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2024 12:14
Remastered'in remaster'i olmuş şaka maka.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead Rising Deluxe Remaster Duyuruldu
İlginizi Çekebilir