DC'nin Swamp Thing dizisi ilk fragmanıyla dikkat çekiyor

Ersin Kılıç 25.04.2019 - 09:49
Fragman beklentileri yükseltebilir

Filmlere göre özellikle kendi platformundaki dizilerinde daha tutarlı bir yol izleyen DC Comics, bir sonraki projesi olan Swamp Thing dizisinin ilk fragmanını yayınladı. Fragmana baktığımızda ise dizinin beklediğimizden çok daha farklı olacağını söyleyebiliriz.

DC'nin Swamp Thing dizisi için ilk fragman yayınlandı

Daha önce kendi platformunda Titans ve Doom Patrol dizilerini yayınlayan DC Comics, her 2 diziyle de övgü toplamıştı. Anlaşılan bu gidişatı Swamp Thing ile devam ettirmek niyetinde. Fragmana baktığımızda dizinin diğer yapımlara göre farklı olacağını ve korku, gizem unsurlarını da fazlasıyla içerisinde barındıracağını görüyoruz.

Dizide yıllar sonra Louisiana'da bulunan Houma isimli kasabasına dönen Abby Arcane'in hikayesine odaklanacağız. Bölgede bulunan bataklıktaki bir virüsü inceleyen Abby, aynı zamanda Alec Holland isimli karakterin, yani Swamp Thing'in hikayesini de aralamış olacak. Dizide Crystal Reed, Henderson Wade ve Andy Bean  gibi oyuncuların yanı sıra Swamp Thing rolünde ise Derek Mears'ı göreceğiz. Dizinin 31 Mayıs'ta yayınlanmaya başlayacağını da hatırlatalım. İlk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2019 10:17
yeşil perde arkasında 3 aylık calısmayla güzel film yapıp parayı götürüyorlar orası beni sinir ediyor arkadaş
Kalan Karakter: 300 Gönder
DC'nin Swamp Thing dizisi ilk fragmanıyla dikkat çekiyor
İlginizi Çekebilir