DC'nin Shazam! filminin kadrosuna yeni bir isim katıldı

Hakan Hervenik 6.02.2018 - 11:49
Mary Marvel karakterini kimin oynayacağı belli oldu.

DC'nin 2019'da vizyona girecek filmlerinden biri olan Shazam'ın kadrosuna yeni bir isim katıldı. Anabelle, Badland ve Painted Horses gibi filmlerde rol alan Grace Fulton, Shazam filminin kadrosuna katıldı. Geçtiğimiz haftalardan beri film ile ismi geçen Fulton'un Shazam serisinin sevilen karakterlerinden olan Mary Marvel karakterini canlandıracağı belirtildi. Shazam! filminin 5 Nisan 2019'da vizyona girmesi bekleniyor.

Grace Fulton, Shazam! filminin kadrosuna katıldı

DC'nin Shazam! filmi kadrosuna yeni bir isim katıldı

Shazam kimdir?

Shazam, Fawcott Comics tarafından 1939 yılında Bill Parker tarafından ilk olarak Captain Thunder adıyla tanıtılan bir karakterdir. Başta 6 farklı güce sahip olan 6 kahraman olarak düşünülse de daha sonra vazgeçilmiş. Daha sonra, Fawcett Comics çizerlerinden birisi Captain Marvelous ismini öneriyor ve daha sonra bu isim kısaltarak Captain Marvel ismiyle yoluna devam ediyor.

Karakterin başlangıç hikayesi ise şöyledir: Billy Batson'ın ailesi Black Adam tarafından öldürülür. Aradan zaman geçer ve Batson bir şekilde hayatına devam eder. Shazam isimli bir büyücü tarafından kaçırılan Batson, bu büyücünün güçlerini kendisine vermesi sonucu Captain Marvel haline gelir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2018 19:50
Superman ve WW'de kadroya katıldı mı tadından yenmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
DC'nin Shazam! filmi kadrosuna yeni bir isim katıldı
İlginizi Çekebilir