Cyberpunk 2077'ye Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses Geliyor

Basın Bülteni 6.06.2024 - 16:54
Cyberpunk 2077, kişiselleştirilmiş uzamsal ses yazılımı Immerse Gamepack ile oyunculara Night City'nin ses ortamını daha gerçekçi deneyimleme imkanı sunuyor.

CD PROJEKT RED, tüm medya için uzamsal ses teknolojisinin yaratıcıları Embody ile birlikte, kullanıcıların Night City'nin ses ortamında tamamen kaybolmasını sağlayacak kişiselleştirilmiş uzamsal ses yazılımı Immerse Gamepack Cyberpunk 2077'yi duyurdu.

Immerse Gamepack Cyberpunk 2077'nin Özellikleri

Immerse Gamepack Cyberpunk 2077, oyunculara karanlık geleceğin RPG'sini gerçekçi ses derinliği, yükseklik ve 360 yön doğruluğu ile deneyimleme imkanı tanıyor. Yazılım, Immerse Kişiselleştirilmiş HRTF ve Baş Takibi gibi özelliklerle uzamsal ses gerçekçiliğini artırarak, oyuncuların çevrelerindeki sesleri daha yüksek doğrulukla duymalarını sağlıyor. Her sesin kaynağını gösteren yerleşik Sonar Haritası, oyun deneyimini daha da zenginleştiriyor. Ayrıca, ses dengesini kişisel zevklere göre ayarlamaya imkan tanıyan ekolayzer ve kulak tarama kurulum süreci, en iyi ve kişiselleştirilmiş deneyimi sağlıyor.

Immerse Gamepack Cyberpunk 2077'nin Özellikleri

CD PROJEKT RED'in ses ekibiyle işbirliği içinde geliştirilen Immerse Gamepack Cyberpunk 2077, oyuncuları Night City'nin ses dünyasına daha önce hiç olmadığı kadar derinlemesine çekmeyi hedefliyor. Yazılım, 20 Haziran 2024'te dünya çapında piyasaya sürülecek ve Embody'nin resmi web sitesinden temin edilebilecek. Ayrıca, yazılımı satın almadan önce denemek isteyenler için 14 günlük ücretsiz bir deneme sürümü sunulacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2024 02:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cyberpunk 2077'ye Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses Geliyor
İlginizi Çekebilir