Bu yılın en iyi oyunlarından olan Cuphead, Steam'de ne kadar sattı?

Ersin Kılıç 29.11.2017 - 10:02
Oyunun satışlarına dair önemli bir açıklama geldi

Cuphead şüphesiz bu yılın en başarılı oyunlarından biri olmayı başardı. 1930'lu yılların çizgi filmlerinden esinlenen ve şahane animasyonlarının yanı sıra saç baş yoldurtan zorluğuyla da dikkat çeken oyunun satışları ile ilgili önemli bir açıklama geldi. 

Cuphead, Steam'de ne kadar sattı?

SteamSpy'ın verilerine göre başarılı platform oyunu Cuphead'in Steam versiyonu 1 milyon barajını aşmış durumda. Tabi konsol sürümü ile birlikte toplam satış rakamı hakkında şu an için kesin bir bilgi bulunmuyor. Ekim ayında oyunun yapım ekibi olan StudioMDHR, oyunun konsol ve PC versiyonlarının 1 milyonu geçtiğini resmi olarak duyurmuştu. Sadece Steam versiyonunun bile bu rakama ulaşması oyunun ne kadar başarılı olduğunu da kanıtlar nitelikte.

Ekim ayında yapılan açıklamada PC satışlarının %60, %65 civarı olduğu belirtilmişti. Yani şu an itibari ile oyunun toplam satışlarının 1.5 milyona yaklaştığını da söyleyebiliriz. Meta ortalaması %88 olan oyunun bu sene çıkan en iyi yapımlardan biri olduğunu da söylemek lazım. 29 Eylül'de çıkan oyunun SteamSpy istatistiklerine ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Cuphead'in Steam versiyonu ne kadar sattı?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2017 19:13
Bu oyunu sevdiyseniz Hollow Knight'ı denemenizi tavsiye ederim. Güzel ve zor oyun bunu gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cuphead'in Steam versiyonu ne kadar sattı?
İlginizi Çekebilir