Crysis Remastered tek oyunu kapsayacak

Berat Darıcı 24.04.2020 - 12:21
Crytek açıkladı. Crysis Remastered oyunun genişlemesi olan Warhead'i kapsamayacak. CryEngine 5 oyun moturu ile yapılan oyun, gelişmiş grafikler sunacak.

Uzun bir aradan sonra donanımızın soğutmasının yeterli olup olmadığını size tekrar tekrar sorgulatacak destan geri dönüyor. Crytek, yeni grafik motoru ile yapılacak olan Crysis Remastered duyurusunu resmi olarak yaptı. Elbette hayranlar için bu yeterli gelmedi. Sabre Interactive'in yaratıcı şefi Tim Willits yaptığı açıklamadan sonra, insanlar birden fazla Crysis oyunun Remastered yapılacağı varsayımına kapıldı. Crytek resmi açıklama ile bunu yalanladı.

Crysis Warhead remastered yapılmayacak

Crytek, Crysis Remastered'in yalnızca ilk oyununun görsel olarak elden geçirilmiş bir sürümünü içereceğini doğruladı. Daha sonradan çıkan genişleme Warhead, remastered sürüme dahil edilmeyecek. Crytek, "Remastered sadece orijinal oyunu içerecek" dedi.

Crysis serisinin ikinci ve üçüncü oyunlarının ilerleyen zamanlarda remastered yapılıp yapılmayacağı belli değil. Ayrıca ayrı bir oyun olarak ilerleyen zamanlarda Crysis Warhead'in de remastered yapılma ihtimali hâlâ bulunuyor. Fakat ilk remastered oyunda Warhead'in bulunmayacağına artık kesin gözüyle bakabilirsiniz.

CryEngine 5 oyun motoru ile yapılacak olan remastered sürüm, yazılımsal Ray Tracing, yeni yansımalar, yeni dokular ve çok daha fazla grafik geliştirmesiyle beraber gelecek. Yeni oyunun daha önceki oyunlarda olduğu gibi grafik açısından ekran kartlarının sınırlarının zorlayacağından neredeyse herkes emin.

Crysis Remastered tek oyunu kapsayacak

Serinin dördüncü oyunu hakkında da hayranların sıkıştırmalarına rağmen hâlâ bir bilgi bulunmamakta. Remastered sürüme olacak olan ilgiye göre muhtemelen serinin diğer oyunlarının da remastered yapılıp yapılmayacağı kararı alınacaktır. Eğer ilgi beklenilenden yüksek olursa kim bilir belki serinin dördüncü oyununu bile görebiliriz.

Crysis Remastered, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için çıkış yapacak. Yeni sürümün çıkışı yaklaşmakta olan yeni nesil konsollar Xbox Series X ve PlayStation 5 içinde çıkması bekleniliyor. Oyun için belirli bir lansman tarihi henüz açıklanmadı. Önümüzdeki birkaç ay içinde daha fazla bilginin geleceğine ise kesin gözüyle bakabilirsiniz. Oyun için beklenilen en önemli bilgi ise sanırım şimdilik sistem gereksinimleri olarak gözükmekte. Oyunun Türkçe seslendirme özelliğinin remastered sürümle beraber korunup korunmayacağı ise Türk oyuncular tarafından merak edilen diğer bir detay. Bu bilginin ise yakın bir tarihte ortaya çıkması beklenmiyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 00:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2020 12:32
9900k, SLI 2080 Ti, 64 GB ram gerekir şimdi buna
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2020 11:08
abbbbaartma lan :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2020 21:09
oynadığım bitirdiğim oyunun her nesil çıkışında bir daha oynamak zorunda kalmak ve para vermek gına getirdi, buna bir dur demek lazım artık
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2020 10:15
Farkında mısın bilmiyorum ama oynamak zorunda değilsin. Haberin olsun :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crysis Remastered tek oyunu kapsayacak
İlginizi Çekebilir