Crysis Remastered oynanış videosunun çıkış tarihi açıklandı

Özgür Deveci 29.06.2020 - 21:28
Crytek ve Saber Interactive tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak bilimkurgu tabanlı FPS oyunu Crysis Remastered'ın oynanış videosunun çıkış tarihi açıklandı.

Crytek ve Saber Interactive tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak bilimkurgu tabanlı FPS oyunu Crysis Remastered'ın oynanış videosunun çıkış tarihi açıklandı. Crysis'in resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşımda, fragmanın 1 Temmuz 2020 tarihinde yayınlanacağı duyuruldu. Yayınlanacak fragmanla birlikte, oyunun çıkış tarihinin de açıklanacağı söyleniyor.

Crysis Remastered oynanış videosunun çıkış tarihi açıklandı

Crysis Remastered oynanış videosunun çıkış tarihi açıklandı

Crysis'in resmi YouTube sayfasında yayınlanacak videonun açıklamalarında "Crytek'in sunduğu klasik birinci şahıs nişancı oyun; aksiyon dolu oyun tasarımı, korumalı dünyası, daha önce hayranı olduğun nefes kesici ve efsanevi savaşlarıyla geri döndü. Hem de tekrar düzenlenerek yeni nesil donanım ürünleri için optimize edilen grafikleriyle!" ifadesi yer alıyor.

Oyunun remastered sürümünün senaryo modu yüksek çözünürlükte dokular, anti-aliasing, SSDO, SVOGI, derinlik alanı, yeni ışıklandırma, motion blur, paralaks oklüzyon haritalama, parçacık efektleri, hacimsel ışıklandırma, ışık huzmesi, screen space reflection ve ray tracing gibi grafiksel geliştirmelere sahip olacak.

Crytek'in CEO'su Avni Yerli oyunla ilgili "Tekrar bir Crysis oyunu üzerinde çalışmaktan büyük heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Crysis hayranlarına, sahip oldukları tutkuya layık bir oyun sunacağız. Crysis'i PC'lere, mevcut konsollara ve hatta Nintendo Switch'e geri getirmekten büyük heyecan duyuyoruz. Artık yeni nesil oyuncular da Nanosuit ile bir savaş heyecanı yaşayabilecekler." ifadelerinde bulundu.

Basit bir kurtarma görevi olarak başlayan oyun, uzaylıların Kuzey Kore’deki ada zincirini istila etmesiyle yeni bir savaşa sahne oluyor. ABD bilim adamlarından oluşan bir ekip, Güney Çin Denizi'ndeki bir adada korkutucu bir keşifte bulunur. Kuzey Kore hükümeti bölgeyi hızla kapattığından ekiple olan tüm temas kaybedilir. Amerika Birleşik Devletleri, durumu düzeltmek için seçkin bir Delta Force ekibi göndererek yanıt verir. İki ülke arasındaki gerginlik artarken, büyük bir uzaylı gemisi adanın ortasında kendini gösterir. Gemi, adanın büyük bir bölümünü donduran ve küresel hava sistemini büyük ölçüde değiştiren muazzam büyüklükte bir küre oluşturur. Şimdi ABD ve Kuzey Kore hükümetleri uzaylı tehdidiyle savaşmak için güçlerini birleştirmek zorundadır.

1 Temmuz 2020 tarihinde ön siparişe açılacak oyunun bu yaz PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformları için piyasaya çıkması bekleniyor.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2020 00:22
Remastered oyunlar benim 8k oled tv'min mazotuna sanmıyorum yeticegini
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2020 06:54
Siz hala tv mi kullanıyorsunuz? Ben karşı apartmanı satın aldım projektörle duvara yansıtıp öyle izliyorum. Ah zenginlik ... (!)
Spider_hip
Spider_hip 30.06.2020 14:55
Senin 8K oled tv'in benim 780m2 lik villamın banyosuna bile küçük kalır.
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2020 02:05
Görgüsüzler basmış burayı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2020 01:36
Mafia'ya dönmez umarım!
Rangris01
Rangris01 30.06.2020 03:54
''memoefe'' Gameplay yayınlandı da haberimiz mi yok hocam? Çıkmasına 2 aydan daha az bire süre kalmış, elimizde olan tek şey, 1 dakikalık sinematik fragman.
memoefe
memoefe 30.06.2020 02:20
mafia 1 definitive edition'ı görmedin herhalde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crysis Remastered oynanış videosunun çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir