Cristiano Ronaldo'dan selfie uygulaması

Osman Onur Güner 13.08.2016 - 14:23
CR7 yeni özçekim uygulamasını tanıttı
Dünyanın en iyi futbolcularından birisi olan Cristiano Ronaldo, yeni özçekim uygulamasını tanıttı!

Futbol tekniği ile dikkatleri çeken ünlü futbolcu aynı zamanda iyilik perisi olarakta karşımıza çıkıyor. Yaptığı birçok büyük bağışlarla insanlara yardım eden CR7, özel hayatı ile de örnek alınacak birisi. Birçok yardım kuruluş ve vakıfların sahibi olan futbolcu şimdi de kendisine özel geliştirilen özçekim uygulamasını tanıttı. Bu uygulama sayesinde CR7 ile beraber özçekiminiz olabiliyor. Özel olarak tasarlanan uygulamanın tek amacı, ''Save the Children'' (Çocukları Kurtarın) yardım vakfının yardım toplaması.

Uygulama sayesinde çektiğiniz özçekimleri ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile birleştirebilirsiniz ve böylelikle eşinize dostunuza gösterebilir veya sosyal medya hesabınızda paylaşarak CR7 ile özçekim yaptığınızı yazabilirsiniz. CR7Selfie adlı uygulama şuan sadece IOS ve Android için 6,59 TL'den satışa sunuldu. Uygulamayı satın alıp telefonunuza indirdiğinizde ise yapmanız gereken tek şey size uygun olan CR7'nin fotoğrafını seçip sizin çektiğiniz özçekim'e uygun hale getirmek. Kullanımı kolay bu uygulamayı resmi sosyal medya kanallarından tanıtan CR7, gelirlerin eksiksiz olarak yardım vakfına bağışlanacağınıda özellikle belirtti.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2016 00:32
Lütfen bu yorumu yayımlamayın. Eleştiri içerir.

Sevgili dostum , bu sitenin yanlış bir tarih vermek istemem belki 10 yılı aşkın bir süredir takipçisiyim. İlk zamanlarına dönün , kapalı kutu olun diyemem belki ama yahu banane Cristiano dan Madonna dan. Abuk subuk haberler yapmamanızı rica E.
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2016 05:11
ronaldo şu karıyla haberi değil zaten uygulama haberi, niye yapmasınlar hem save the children durumu da var uygulamada.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2016 17:58
Yeni Dünya Düzeni'nde elinden geldiğince yüksek mevkilere çıkabilmek için bilgi topluyor. Bu adamlarda çok bilgi var, ve ben hepsini istiyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cristiano Ronaldo'dan selfie uygulaması
İlginizi Çekebilir