Sanal gerçeklik gözlüğü ile Counter Strike oynasak nasıl olurdu?

Hürkan Çalışkan 3.05.2018 - 01:59
Yılların oyunu VR ile oldukça etkileyici görünüyor.

Youtube yayıncısı Crowbcat, yılların eskitemediği, bir nesli büyüten ve kendini geliştirmeye devam eden efsane oyun Counter Strike’ın, VR sürümü ile neye benzediği konusunda oldukça güzel bir video paylaştı. Yayıncı, Counter Strike’ın videodaki VR bakış açısını sunabilmek için Pavlov ve H3VR kullandı.

Counter Strike VR sürümü olsaydı nasıl olurdu?

Counter Stirke VR deneyimi birazdan izleyeceğiniz videodan daha fazlasını içermiyor. Üstelik oyuncular Pavlov ve H3VR ile oynayabiliyorken, Counter Strike için henüz bir hayran yapımı VR modu ya da Remake’i bulunmuyor. Peki Counter Strike’ı VR ile oynayabilseydik nasıl olurdu? 

Öncelikle yayıncının paylaştığı videoya yakın olması koşuluyla yeni olasılıklar ortaya çıkacaktı. Mesela oyuncular silahı kavrama derecesine göre silah hassasiyetini değiştirebilirdi. Düşmandan gelen el bombalarını alıp tekrar atma şansına sahip olurdu. Aynı anda iki tarafla da çatışabilir ve efsane bıçak kapışmalarına tanık olunabilirdi. Umarız Valve gelecekte böyle bir projeyi gündemine alır ve VR ayrıcalığını Counter Strike gibi efsane bir oyun üzerinde yaşamamıza vesile olur. 

Crowbcat’in paylaştığı videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2018 10:04
Videoda ki oyun CS değil, PavlovVR diye bir oyun...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Counter Strike’ın VR ile nasıl göründüğünü merak ettiniz mi?
İlginizi Çekebilir