Control ve Alan Wake'in aynı evrende geçtiği ortaya çıktı

Furkan Güler 4.09.2019 - 10:29
Yoksa Alan Wake 2???

Remedy ekibinin vakti zamanında Xbox 360 markası için geliştirdiği sonrasındaysa PC platformu için de çıkan Alan Wake hakkında yeni bir bilgi daha ortaya çıktı. Geliştiricilerin son oyunu Control'de, Alan Wake'i ilgilendiren yeni bir easter egg bulundu. Bulunan easter egg'e göre Alan Wake ve Control, aynı evrende geçiyor. Alan Wake'in hikayesini ilgilen notlarla karşılaşan Control oyuncuları, oyunu oynarken şaşırdılar. Alan Wake'in karısını da değinen notlardan sonra oyuncular, Remedy'nin yeni bir Alan Wake oyunu üzerinde çalıştığını düşünüyor. Geçtiğimiz jenerasyonun en beğenilen gerilim oyunlarından birisi olan Alan Wake, özellikle oyun için detayları ve oynanış mekanikleri sayesinde oyuncuların hoşuna gitmişti.

Control ve Alan Wake'in aynı evrende geçtiği ortaya çıktı

Control ve Alan Wake'in aynı evrende geçtiği ortaya çıktı

Sonrasında marka haklarını Microsoft'tan satın alan Remedy'nin patronu Sam LakeAlan Wake ile ilgili ne yapacağını duyurmamıştı. Ancak geçtiğimiz dönemlerde Lake, devam oyunu hakkında açıklama yapmıştı. Devam oyununu yapmak istediğini belirten Sam Lake, oyuncu kanadında beklentinin yüksek olduğunun farkında olduğunu belirtti. Muhtemelen yeni Alan Wake oyunuyla bir sonraki nesil konsol jenerasyonunda karşılaşacağız?

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 21:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
babayaro
babayaro 4.09.2019 12:34
'Geçtiğimiz jenerasyonun en beğenilen gerilim oyunlarından birisi olan Alan Wake, özellikle oyun için detayları ve oynanış mekanikleri sayesinde oyuncuların hoşuna gitmişti. '


Alan Wake'te oynanış namına birşey yokki hoşumuza gitsin ? Işık tutup sıkmaktan başka ne yapıyoruz bütün oyun boyunca ? Alan Wake'te hoşuma giden asıl şey öykünün işleniş biçimi ve diyaloglardı. Gizem ve az birşey gerilim hissi güzeldi. Oynanış tırttı. Zaten oyununda en büyük eksisi buydu. Değişiklik yapayım, farklı olayım demeyip Evil Wtihin, Resident Evil tarzı bir dövüş - mücadele sistemi yapsalardı, bugün Alan Wake gönlümdeki değerini en az iki katına çıkarmıştı.
fatihcihan46
fatihcihan46 4.09.2019 23:53
babayaro sana katılıyorum. oynanış kötüydü ve tüm oyun boyunca tek yaptığımız bi noktadan bi noktaya canavarlara fenerle sıkarak koşmak ( zaten karakter koşunca 3 saniyede bir yoruluyor).
babayaro
babayaro 4.09.2019 15:10
birader, senin gibi düşünmeyen herkes boş yapmış mı oluyor ? boşun kralını yapmışsın. ben böyle düşünüyorum bitti
napolyon07
napolyon07 4.09.2019 15:06
kardesim RE ve EW varken niye AW aynı oynanısa sahip olsun? Bence alan wake hikayesi oynanısıyla herseyi ile guzeldi. Bos yapmıssın
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2019 12:41
Oynanış mekanikleri kısıtlıydı ama yine de zevkliydi bence. Yeni nesilde aynı oynanış mekanikleriyle çıkış yaparsa Alan Wake 2, yerden yere vurulur. Ama o zaman için gayet iyiydi bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2019 20:54
Oyunda zaten Alan Wake'i seslendiren abimiz var hiç dikkat etmediniz ama Max Payne'i seslendiren abimiz de var Zachariah diye geçiyor Alan Wake'in ismi Dr. Casper Darling diye geçiyor yüzü Alan'a benzemiyor çünkü yüz aktörüyle ses aktörü farklı kişi Alan'ın yüz aktörü Ilkka Villi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2019 17:36
şu oyuna adam gibi eleştiri yapan hiçbir yer yok mecburen makine kanalının eleştiri videosunu bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2019 16:46
Control'ü adam etsinler önce. Oyun zaten pek iyi değil üstüne bir de optimizasyon sorunları, save sorunları insanı bezdiriyor. Beta çıkmış gibi oyun. Neyseki epic indiriminde 40 tl ye aldım. Fazla para odeseydim üzülürdüm bu yarım oyuna.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2019 12:24
İyi de zaten Alan Wake-Quantum Break oynayan ikisinin aynı evrende geçtiğini biliyor. Control çıkmadan Quantum Break ile aynı evrende olduğu bariz belliydi! Yani 2+2 sorusuna cevap veremeyecek zekadakiler için haber olabilir bu!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Control ve Alan Wake'in aynı evrende geçtiği ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir