Control artık GeForce Now üzerinden oynanabiliyor

Berat Darıcı 1.04.2020 - 10:30
Üçüncü şahıs nişancı aksiyon macera oyunu Control, Nvidia'nın stream servisi GeForce Now üzerinden oynanabiliyor. Servisin ilk 90 günü ücretsiz.

İlk olarak 27 Ağustos 2019 tarihinde çıkışını yapan üçüncü şahıs nişancı aksiyon macera oyunu Control, Nvidia'nın Stream servisi GeForce Now'a eklendi. Remedy Entertainment tarafından geliştirilen Control'un incelemesi web sitemiz üzerinde bulunmakta.

Bizden 78 puan alan oyun hikaye ve gizem unsuları ile öne çıkıyor. Keyifli güç kullanımı ve sorunsuz işleyen çatışma dinamikleri de oyunun iyi yönlerinden. Grafikleri de fena sayılmaz. Fakat oyuncuyu pek oyuna bağlayabildiği ise söylenemez

505 Games tarafından yayınlanan Control, tek kişilik oynanış sunuyor. Firma yakın zamanda oyunun genişleme paketi olan Control The Foundation ile oyuncuların beğenisine tekrar çıktı. Genişleme paketi The Foundation incelemesi de yine web sitesimiz de bulunuyor.

GeForce Now'da Control ile aksiyona dalmak için neler gerekli?

GeForce Now hizmetini Windows, Mac ve Android üzerinde kullanabilirsiniz. Servisten verim alabilmek için 720p 60fps için en az 15Mbps, 1080P 60fps için ise en az 25Mbps bağlantılara ihtiyacınız var. Özellikle tek kişilik oyunlarda ping değerli ülkemizde oldukça ideal durumda. İlk 90 günün ücretsiz olduğu servise buraya tıklayarak katılabilirsiniz. Geçtiğimiz ay üst üstte ayrılıklar ile sürekli gündeme gelen GeForce Now, daha sonrasında ilse destekleme haberleri ile gündeme gelmişti.

Ülkemiz de özellikle tek kişilik oyunlardaki gecikme süresi açısından kullanıcılar oldukça memnun. İnternet bağlantınızı servisi kullanırken başkaları ile paylaşmamaya özen göstermeniz önemli. GeForce Now, RTX desteği, 1 saatlik ücretsiz kullanım ve aylık 5,5 euro ücrete sahip.

Control artık GeForce Now üzerinden oynanabiliyor

Nvidia GeForce Now stream servisi umarız en kısa sürede ülkemizde de sunucularını açar. Nvidia, 1500'den fazla oyunun servisine ekleneceğini söylüyor.

Control'ün kapağını ne zaman görsem Life is Strange'deki zamanı geriye alma mevzusu aklıma geliyor. Sanırım oyunu oynayıp bu durumu yıkmam lazım. Öldüğünüz zaman ceza almadığımız oyunu kim bilir belki ben de GeForce Now üzerinden oynarım. Oyunu Windows, Xbox One ve PlayStation 4 üzerinden oynayabiliyorsunuz. IGN geçtiğimiz yıl pek çok ödülleri beraber oyunu yılın oyunu olarak seçmişti. Oyuna ücretsiz indirilebilir içeriklerde zaman içerinde eklendi.

CyberPunk 2077'nin Nvidia'nın servisi için çıkışının ilk gününden itibaren aktif olacağını biliyor muydunuz?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 13:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Control artık GeForce Now üzerinden oynanabiliyor
İlginizi Çekebilir