Concrete Genie ekibi PS5 oyunu geliştiriyor

Ersin Kılıç 4.06.2021 - 01:16
Son olarak PS4 için çıkan Concrete Genie oyununa imza atan PixelOpus stüdyosu PS5 için oyun geliştirdiklerini açıkladı.

Concrete Genie Playstation 4 için özel olarak çıkmış ve farklı temasının yanında oynanış dinamikleriyle de övgü toplamayı başarmıştı. Oyunda büyük eksikler vardı ama özellikle yaptığımız çizimlerin hayata geçirilmesi gibi farklı dinamikler ile birlikte ekibin en azından klasik hatlardan uzaklaştığını söyleyebiliriz. İşte son olarak Concrete Genie ile karşımıza çıkan PixelOpus stüdyosunun yeni bir oyun üzerinde çalıştığı ve bu oyunun PS5 için geliştirildiği ortaya çıktı.

PixelOpus PS5 oyunu için eleman arayışlarına başladı

Firmanın sosyal medya hesapları üzerinden eleman alımına başladıklarına dair bir mesaj yayınlandı. Bu mesajda stüdyonun yeni oyununun PS5 konsolu için geliştirildiği de belirtilmiş. Yayınlanan mesajda; "#PixelOpus eleman arıyor! Heyecan verici yeni bir PlayStation 5 oyunu üzerinde sıkı bir şekilde çalışıyoruz ve büyümeye devam ediyoruz. Gelin ve #PlayStationStudios içindeki bu eşsiz projede bize katılın!" ifadelerine yer verildi.

Concrete Genie ekibi PS5 oyunu geliştiriyor

İş ilanında yer alan detaylara baktığımızda ise firmanın bu projede Unreal Engine 5 grafik motorunu kullandığını görüyoruz.

Diğer taraftan Playstation Stüdyolarının 25 oyun üzerinde çalıştığı ve bu oyunların yarısının yeni IP olduğu açıklanmıştı. Muhtemelen PixelOpus tarafından geliştirilen yeni oyunun da bu yapımlar arasında sayıldığını söyleyebiliriz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 10:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2021 17:12
Concrete Genie genel olarak vasat bir oyun olmasına rağmen ps4 için güzel bir alteratif sunuyordu. Kanımca Infamous ve Spider Man'den daha kaliteli bir oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Concrete Genie ekibi PS5 oyunu geliştiriyor
İlginizi Çekebilir